Ağustos ayı doktor kontrolü

@Hava Ne güzel​:face_holding_back_tears:Muayeneden geldikten sonra bizlerede söylersiniz nasıl diye.Ben en son gitdiğimde 24 haftalıktı,çok merak ediyorum şimdi nasıl diye.Kilosu,boyu vs aşağı yukarı aynı olucak.

1 Beğeni

Evet canim

2 Beğeni

@ezgi-y Çok teşekkür ederim heyecanıma ortak olduğun için zümrem :smiling_face_with_three_hearts:

Sağlıklı olup zamanında doğsun da varsın naz yapsın :grin:

1 Beğeni

@Hava Haberlerini bekliyoruz canım :heart:

Rica ederim ne demekk :heart::heart::bouquet::bouquet:

1 Beğeni

Bende hepinize dua ediyorum.
Inshallah sizlerinde guzel haberlerini bekliyorum

2 gönderi yeni bir konuya bölündü: Arkadaşımız @tatlıheyecanım_3012 için moral ve destek olalım mı

@Betuesk ile benim de ayın 14ünde randevumuz varr. :smiling_face: Ben hem tiroid için kan vereceğim hem de genel kontrol. Betüşün de sadece genel kontrol inşallah bütün annelerimiz güzel haberler alırız :smiling_face:

3 Beğeni

@Hava nasılsın arkadaşım ,bugunki randevunu bize anlatirsın iyi haberlerini bekliyorum :smiling_face:

1 Beğeni

Oh çok iyi her seyin yolunda olmasina sevindim :star_struck:

2 Beğeni

@baby_ugur nasilsın gün ala bildinmi?

1 Beğeni

Seninde doğum sancın tez olur inşallah :rofl:
Ne diyelim boyle dua edelim sanada :smiling_face:

1 Beğeni

@Sevane18 Yok yok öyle demeyin yine de siz :rofl: Ne kadar karnımda kalırsa o kadar iyi. Zamanında doğsun diye dua edin siz :rofl:

1 Beğeni

Benimde 14ünde :smiling_face: güzel haberler alalim insallah :heart::bouquet:

3 Beğeni

@Hava Hastane randevunuz nasıl geçti
Bebebiş nasılmış :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde randevum 10 Ağustosta :smiling_face_with_three_hearts: hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah :heart:

3 Beğeni

10 ağustos bizimde kontrolümüz var.Umarım herşey iyi geçer.:palms_up_together:t2::rose:

4 Beğeni

Kızlar 15+1 haftalık hamileyim çok sancım var sol tarafimda ve leke gördüm lütfen dua edin bana saat 2 de randevum var​:pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face: bebeğime bişey olmasın aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorumm

2 Beğeni

Dualarım seninle :pray:

Haber ver bize mutlaka :pray:

Güzel haberlerini bekliyoruz :pray:

Cok teşekkür ederim​:pleading_face:

1 Beğeni