Ağustos ayı doktor kontrolü

Ağustos ayı icin randevusu olan annişlerimiz varmı?

Bende agustosda randevum var .
Gun almak icin gidecegiz insallah :heart_eyes::pray:
Ya sizler?ayın kaçına yeni ay randevunuz :star_struck:
@FidanUğur @NURAN @duygugillerdenbiri
@Hava @Su-misali @Nergiz13 @afrikanın_gelini54 @baby_ugur @Betuesk @Flz ve diğer annelerimiz :star_struck::star_struck::star_struck:

Diger anneler darilmasin 10.kisi yazma hakkim doldu diye digerlerini yazamadim ama aklimdasiniz :star_struck::star_struck::star_struck:

10 Beğeni

Benim 1 Ağustos randevum var…
İnwAllah herkes hayırlı haberler alır bende içlerinde olmakla…:palms_up_together::purple_heart:

5 Beğeni

İnsallah arkadaşım.

O zaman yeni ayın ilk randevusu sende :star_struck:
Guzel haberlerle bekliyoruz burada seni :star_struck::smiling_face:

Bendede agustosun 2i falan gidicez inşallah ama tam net degil

2 Beğeni

İnwAllah canım…:kiss:

2 Beğeni

Benim randevum ayın 7 sinde inşallahh :hugs::hugs: ve ayrıntılı ultrason olacak.

3 Beğeni

Ayin ucunde hastaneye gitmem lazim
Su sezeryani gorusmem lazimmis gecen hafta
Ebe soyledi.
Dusundugun icin tesekkurler.
Inshallah diger annelerinde umdugu gibi gecer.

3 Beğeni

Benim var canım.Gününü bilmiyorum.Doktorum yurt dışındaydı,ayın 10 kadar gelmeli.Konuşacağım.

3 Beğeni

biz ağustosun 9u gidicez inşaAllah hem testler için son kontroller hem de gün belirliycek doktor,ya siz

3 Beğeni

Herhangi bir gün vermiyorlar canım bana sadece ayda bir kez gıdıyorum geçen 20sinde gittim bu seferde ağustosun 20 sinde giderim diye düşünüyorum ya da daha erken

3 Beğeni

Çok heyecanlıyım,ola bilsin bizde gün alalim sezeryan için,:hugs: randevum 1 ağustosta​:hugs:
@Sevane18

4 Beğeni

Biz İnşallah ağustosun 15 ya 16 sina renduvum var sabirsizlikla bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ayni gün randevumuz​:smiling_face_with_three_hearts:Hayirli haberler aliriz İnsAllah​:palms_up_together:t2:

4 Beğeni

Ben de sizinle beraber bekliyorum kızlar :bouquet:

2 Beğeni

@Sevane18 merhabalar :smiling_face_with_three_hearts::hatching_chick: benim randevum 15 Ağustos fakat hafta sonuna denk getirmek için 19 Ağustos ta gideceğim nasip kısmet olursa :palms_up_together:

1 Beğeni

Bebeğimin cinsiyeti de belli olmuş olacak çok heycanliyim :hatching_chick::palms_up_together::palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts: ona ciciler almak için gün sayıyorum​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

2 Ağustos bu haftaki randevum. Ağustos’a girecek olmak heyecanlandırıyor beni. Her an doğum olabilir :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

@Glsh887 @FidanUğur @Hava @Nergiz13 inşallah iyi haberlerlee gelin canlarım :star_struck:

@FidanUğur @Nergiz13 bende bilmiyorum ki arkadaşim tahminen ayın 2i gitmeyi dusunuyoruz Allah kısmet ederse inşallah .
Bende gun belirlemege inşallah :pray::star_struck: @Nergiz13
Heyecanla bekliyorum inan

4 Beğeni

@afrikanın_gelini54 anladım arkadaşım seninde iyi haberlerini bekliyoruz :pray:

@baby_ugur inşallah arkadaşım gun alinca bizide haberdar et burada :star_struck:

2 Beğeni

@Mucizebebek2023 inşallah arkadaşım bende sizinle birlikde heyecanlandım dahada :star_struck:
Agustosa randevu coook :star_struck:

@Flz inşallah arkadaşım umdugundan daha guzeli senin olsun :pray:

Cinsiyeti de inşallah ogrenirsin :star_struck:
Bizimlede paylaşırsın.
Cinsiyyet partisi olacakmı ?:star_struck:

1 Beğeni

@NURAN inşallah iyi haberlerle bekliyoruz senide arkadaşım.
Bende agustosa girecegiz diye aşırı heyecanlıyım.
Siz anneleri gordum dahada heyecan basdı:star_struck:

1 Beğeni