Ağustos ayı doktor kontrolü

Amin can :two_hearts:

Agustosun 14ünde randevum 30 haftalik olmuş olacagiz en merak ettigim kilosu boyu :smiling_face: birde icimde hareket eden yaramazi ultrasonda gormek cok guzel oluyor :blush:

1 Beğeni

Guzel haberlerle gel arkadaşim @ezgi-y :bouquet:

1 Beğeni

İnsallah insallah cok sagol canim benim :heart: @Sevane

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım @Sevane18 inşallah sende güzel haberlerle gelirsn :hugs::hugs:

1 Beğeni

Benimki ağustosun 22 si

2 Beğeni

İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız sen dahil :pray::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin amin arkadaşım @Nergiz13 :bouquet::bouquet::bouquet:

2 Beğeni

Amin amin inşallah arkadaşım :pray: @Glsh887 :bouquet::bouquet:

1 Beğeni

@Tatlıheyecanım_3012 nasılsın.
Seninde randevun var galiba agustosda,
Kaçina dusunuyorsunuz?:star_struck:

2 Beğeni

Biz bugün gittik, 3 hafta sonra tekrar kontrolümüz var​:heart_eyes:

2 Beğeni

@duygugillerdenbiri Ne dedi doktor, herşey yolunda mı, bebişi gördün mü ? :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::star_struck::star_struck::star_struck:

1 Beğeni

Evet gördüm ufaklığı, yol boyunca konuştum bak sakın uyuma seni görmeye geliyoruz diye, fıkır fıkırdı yine yavrum,her şey yolunda görünüyor dedi doktor :heart: yüzünü çekti bize, tam bir erkek yüzü var kemikli yapısı dedi. Eğer yanaklar dolmazsa babasının aynısı yüz yapısı:joy: elmacık kemiğine yandıklarım​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ahahahah :joy::joy: Babasına aşıksın, şimdi bir de aşık olacak oğlun oluyor. Vayy bee :heart_eyes::heart_eyes::joy::joy:

2 Beğeni

Ahh evet :heart_eyes::heart_eyes: kaynana is loading… :joy::joy::joy::joy:

2 Beğeni

Ahahahah :joy:

Cok guzel bugun keyifli gunun ozaman bebeişi gormuşsun diye :star_struck:
İyi gecmesine sevindim arkadaşım
Kaç haftaliksin kilosu uyumlumu?haftasıyla

2 Beğeni

Ahhaha​:joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz, evet keyifli bir gün​:heart_eyes: ultrason dışında haber alamıyoruz içerden napalım, heyecanla kontrolleri bekliyoruz biz de​:face_with_hand_over_mouth: 16+1 iz şu anda, kilosu 163 gr , annesinin boyunu yakalamış kiloda :joy: normaldir herhalde doktor bir şey demediğine göre​:joy:

2 Beğeni

Evet kilosu iyi maşallah .
Biraz da fazlası var hem :joy::joy::joy:
Evet bebegimizden randevu oldugu zaman haberdar oluyoruz.
Bende merakla bekliyorum randevu zamanlarimi :heart_eyes:

2 Beğeni