Ağustos ayı doktor kontrolü

Doktor muayene etti. Ultrasonla baktı. Bebek 3100 gr olmuş. Kilo alımı hızlı dedi doktor. 1 haftada 400 gr almış. 4 gün ilerdeymiş gelişimi. Suyun fazla dedi yine. Alttan muayene de etti. Açılma vs yok. 2 gündür yoğun kasılmam olduğunu söyledim. Nst’ye bağlayalım, düzenli sancı çıkarsa ona göre bir yol izleriz artık dedi. Şimdi Nst’ye bağladılar bakalım

3 Beğeni

@NURAN Çok şükür bebek iyi​:palms_up_together:t2:🩷
Hadi sancı çıksınn :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Nst nasıl geçti arkadaşım

1 Beğeni

Şuan hastanedeyim, bebiş çok iyiymiş sarılık yokmuş işitme testinden de geçti çok şükür​:heart_eyes: şimdi ben doktoruma geldim kontrol için sıra bekliyorum. Teşekkür ederim canım

3 Beğeni

Çıktım şimdi kızlar. Nst’de sancılar çıktı yüksek şekilde ama doğumu başlatan başka belirti olmadığı için bu doktor yatış vermek istemedi. Herhangi bir açıklık vs de yokmuş doğumla ilgili. Eve dönüyorum yine :joy: 1 hafta daha benden ‘kasılma’ kelimesini çok duymaya hazır olun :joy:

6 Beğeni

@Esved Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına :pray: Umarım sen de güzel bilgiler alırsın :blush:

2 Beğeni

Maşallah iyi olmasına sevindim heyecanla bekliyor olacağım.kixlar ben doğuma gidiyorum dedigin anii​:heart::rofl:

1 Beğeni

Malesef bende haberler pek iyi değil çokça duanıza ihtiyacım var kendimi iyi hissetmiyorum bana müsade arkadaşlar :sob:olur da buralara bi daha gelemezsem yardımcı olan herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın :cherry_blossom:

1 Beğeni

@Tatlıheyecanım_3012 Noldu? Kendinizi neden iyi hiss etmiyorsunuz? Nasıl yardımcı ola bilirim?

1 Beğeni

Ne olduğunu söylemek ister misiniz ? :blush:

1 Beğeni

Anlatmak isterseniz özelden de yazabilirsiniz. Sorunu paylaşınca insan daha da rahatlıyor @Tatlıheyecanım_3012

1 Beğeni

Sağol canımm :heart::heart:

1 Beğeni

Bizi cok merakta bıraktın neyin var :scream:

1 Beğeni

:rofl::rofl:
Sen iyi ol, biz seni her halinle seviyoruz

1 Beğeni

İlk annelik evhamıni da atlattık :star_struck:

1 Beğeni

Nazli olacak bu bebiş gelsem mi gelmesem mi diyor :smiling_face::smiling_face: saglicakla dogsun da biz duyariz sıkıntı yok :smiling_face:

2 Beğeni

@Cansu Çok sevindim böyle düşünmene :joy:

1 Beğeni

@ezgi-y Valla ben de anlamadım naz mı yapıyor diye :joy:

1 Beğeni

Acisiz agrisiz kolayca gelsinde nazli olurversin annesi kavusmaya az kaldi en az senin kadar heycanla bekliyoruz :smiling_face::smiling_face::heart: @NURAN

1 Beğeni

Yarin inshallah randevu 28 haftalik ultrasyon
Merak ediyorum bakalim ne kadar olmusuz…

2 Beğeni