Ağustos ayı doktor kontrolü

Narahat olma yataqda ol çatdıracaqsan sona qədər.Düşün mənim 19 cu həftəmdə uşaqlıq boynu qısalıb 18 olmuşdu.Sistem qoşdular 2 gün ard arda 22 ə qaldıran kimi rezin halqa deyilir pessary uşaqlıq boynuna qoydular onu.Hal hazırda 28+5 günlük olduq.Sonuncu dəfə 24 həftəmizdə yoxlanışda olmuşam,uşaqlıq boynuda olub 22 i…Rəbbim nəsib edəcəksə necə olur olsun edəcək.Etməyəcəksə əlimizdən gələn birşey yoxdur.

Yo narahat deyilem men Allaha sığınıram sadece inwAllah her kes ucun xeyirlisi olar. Inan ki hekim ele yataq rejmin mene 28 heftemden deyib hecde ele yixilib qalmamisam yerimde . Gezirem evin içinde gungul islermi gorurem . Ele ki ayaqlarim agriyanda kefim olmayanda uzaniram . Indide şükür Allaha her sey yaxsidir axiracanda inwAllah yaxsi olar .

@FidanUğur @Benimmucizem
Qizlar İnsAllah ki salamatçılığla basa vuracaqsiz hamileliyinizi,Allah boyukdu her hamielikde problemler olur cox sukur çetinliklerlerdə olsa zamanla qaydasina dusur her sey,hal hazirda mendede qisaliq var 30 heftemden qisalmağa basladi,yataq rejimində deyilem amma bandajsiz gezmeye icazə vermir hekim.Çox yorma deyib özüvü,ama evimizde təmir getdiyine gorə,bu bir ayda heç dayanmağım olmayib,ağrilarim var neçe vaxddi.Sabah gorek neçəye dusub qisaliq.

Allah komeyin olsun . inwAllah yaxşı xeber esidersen. Sağ Salamat körpeni qucaqna alasan. :palms_up_together:

Çox sağ ol canım,Amin, hamimiz sağ salamat qovuşaq körpələrimizə:palms_up_together:t2::tulip::blue_heart::two_hearts:

Amin inwAllah :purple_heart:

Benim 3 Ağustos Perinatoloji
15 Ağustos Prof.Dr.Emine Funda Öztunç Fetal eko
36.Hafta Dr kontrolü onun için henüz bir randevu almadım.

@NURAN
@Tatlıheyecanım_3012

Merhaba hanımlar
Randevunuz güzel geçti mi
Bebişler nasıl

Aaaa cok az kalmis :heart_eyes::heart_eyes: hadii hayirlisi saglicakla kavuş bebisine darisi bizlere insallah :heart::heart:

Amin amin inşallah :pray:dualariniz icin tesekkur ederim :face_holding_back_tears:beni cok mutlu etdiniz .
Darisı sizlerin başına inşallah arkadaşim​:pray::pray::bouquet:

Ama sanki zaman gecmiyor gibi :woozy_face:

Ahh bide sen bana sor onu daha yeni 28 olduk sanki haftalardir 28mis gibi hissediyorum icimde kipirdadikca sabrim iyice azaliyo :smiling_face: kiyafetlerine baktikca uyusam uyansam o güne gelsek diyorum :grin::grin: @Sevane

@Esved nasılsın arkadaşım.
Hastaneden döndünmü?
Ne dedi doktor her sey yolundamıymış

Bende oyle diyordum yine diyorum inan :rofl:
Hep diyorum ki, 300 sene uyuyanlar gibi bende 13 gun yatayım doğumda uyanirim diyorum :rofl::smiling_face:

Sıgortayla yapiyorlar devletde.
Benimde amleiyatim devletde olacak insallah,sıgortayla. @afrikanın_gelini54

Ayyy iyi fikirmis zaten uyku nedir unuttuk bari dinlenmis oluruz biraz :joy::joy:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: @ezgi-y benm dusuncemde biri, ben adamım ı buldum galiba,başka ne isterimki :rofl::rofl:

Canimsin :joy::heart: hipnozla falan mi halletsek o isi normal şartlarda uyuyabilmek cok zor :joy::joy:

Yapma yapıyorlar canımda muameleden yana ben devlet tercih etmemiştim hiç ilgilenmediler benle diye . Bunu söyleyen arkadaşta sezaryn olursan git devlette yaptır boşuna para vermeye ne gerek var vs zaten 1 gün sonra taburcu ediyorlar dedi kafam karıştı biraz

@Cansu Sıranın gelmesini bekliyorum :blush: