Ağustos ayı doktor kontrolü

Guzel gecti sukur

Ama malesef boyunun olcumunu yapmiyoruz Dedi. Ama guzel buyumus karnin dedi Boyle devam. Kabizligi sordum yine basladi. Hic birakmiyo sagolsun. Benim gibi surekli kabizlik ceken icin Anlattim demin gynocoloog a Bunlarin faydasini gorursun dedi.

3 Beğeni

Nasıl geçti randevun bebek iyi mi

1 Beğeni

Kocaman olmuş maşallah :star_struck::nazar_amulet: Kaç gün kaldı

1 Beğeni

27+2 deyim canisi allaha sukur guzel gelismis Dedi zaten sukurler olsun.

3 Beğeni

@Hava Çok şükür.MaşAllah.Kilosu kaç geldi peki? 1 kg oldumu?

1 Beğeni

1 ay sonra tekrar bi randevum var o zaman soyluycez dedi. Tekrar ultrasyon ve randevum var malesef bugun Ogrenemedim. Ama butun organlari bastan asagi olctu Cok guzel gelistigini soyledi. Bidahakine inshallah. Kendimde iyi degilim keyfim yok kabizligim yine Basladi bi de karin gelisince iyicene sis Oluyorum. Beni dogum yaptiracak ebeyle anlattim Keten tohumu kullan ve chia tohumu kullan Dedi. Ilaclarina basla tekrar torba icmeye basliycam Yine.

2 Beğeni

Maşallah bebişe :cherry_blossom:

2 Beğeni

İnşallah güzel geçer randevun.

Geldinmi hastaneden bebek nasılmısş?

1 Beğeni

@Gaye @FidanUğur guzel haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar :cherry_blossom:

2 Beğeni

@baby_ugur arkadaşım her şey yolundamı? Merak ediyorum seni :confused:

2 Beğeni

4 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Cinsiyet tahmini yapmak isteyenler

Güzel haberler almana çok sevindim bol bol dinlen bu sayede oğlunun olacağıni ögrendin hayırli olsun :star_struck:

9 gönderi yeni bir konuya bölündü: Pıhtılaşma yatkınlığı ve amniyon sıvısının bulanık olması

@baby_ugur sen doktordan gun aldınmı?arkadaşim

1 Beğeni

Bu arada sormussun gun ala bildinmi diye, Sen ameliyyata alinan gun benim son kontrollerim yapilacak,16 si 2 hafta sonra hastaneye gidib son kontrollerimi yapacaklar ona gore gun vericek doktor,eyer bebegin suyu hala fazlaysa,pıhtilasmam normala dusmemisse,18-19 ameliyata alinicam.ama her sey iyiyse doktor 23 yapmak istiyor ameliyyati.

3 Beğeni

Şu anda 35+2 haftaliğim ama bebeğin ölçuleri 37 haftalik gibi.doktor hic bir sorun olmuyacagimi soyledi bebekle ilgili

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :pleading_face:

1 Beğeni

İnşallah her sey yolunda gider arkadaşım​:pray: Sende canını sıkma . Suyunun cok olup su ice bilirmisin diye belki @NURAN da yərdimci olur. Cunki ben normal dogum ola bilir diye biliyorum. Suyun normalden fazla olup su cok icilirse. @NURAN ın eger bilgisi varsa yardim etmekden cekinmez

@baby_ugur arkadaşım bebeğin suyu bulanınca annein yaşadıgı heyecanı biliyorum yaşadım cunki. İnşallah her sey yoluna duser benide haberdar et lutfen gelişmelerden.

2 Beğeni

Geldim iyimis çok şükür erkek olduğunu öğrendim​:heart_eyes:

4 Beğeni

Cok sevindim adiniza,İnsAllah sag salim alirsiniz kucağiniza​:hatching_chick::blue_heart::palms_up_together:t2:

1 Beğeni