Ağustos ayı doktor kontrolü

@NURAN İnsAllah bilginiz vardir bu konuda​:palms_up_together:t2: @Sevane18 Bu aksam serum asdırıcam kendime,doktor iki hafta kadar antibiotiksiz idare ede bilecegimizi soyledi boylelikle.antibiotik hassasligim var,bulanik goruyorum,kasintim oluyor.İnsAllah faydasini goruruz serumlarin.Alerji cok kotu bir sey.Çaresiz kaliyor insan

1 Beğeni

@Sevane18 Su fazlalığı bende de var ama yine bolca su içiyorum. O su içtiğimiz sudan dolayı çok olmuyor. Gebelik şekeri vs varsa oluyor. Bende gebelik şekeri de çıkmadı ama suyum fazla. Doğumu çok tetikleyen bir şey olsaydı doktorlar söylerdi diye düşünüyorum

2 Beğeni

@Cansu.ylmz Hayırlı olsun. Yakışıklı sağlıkla gelsin :pray:

Çok teşekkür ediyorum​:palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah hepimiz aynı şekilde :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::blue_heart::blue_heart::blue_heart::blue_heart:

1 Beğeni

Eger su fazla icmek su fazlaligine sebep olmuyorsa rahatlikla içe bilirim.Cunki pihtilasma icin fazla su icmemi onerdi

1 Beğeni

@baby_ugur Tatlım bende de su fazlalığı söyleniyor 2 aydır ama hiç su içme ya da suyu azalt demedi hiçbir doktor. Hani sabit doktor olmuyor ya fakülte hastanesinde. Her hafta da farklı doktor görüyor beni, hepsi su fazlalığı olduğunu söylüyor ama su içme diyen yok. Sen de korkma yani

2 Beğeni

4 Ağustos randevum var afp testi yapılacak umarım her şey yolunda gider. :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

@baby_ugur Pıhtılaşma için ilaç yazmadımı?

1 Beğeni

Bana doktorum 3 kez serum tak dedi. Ama bulaniklik icin degil. Atesim icin demisti. Yine fayda etmiyordu serumda ateşime. 12 gun can cekiştim. İnşallah serum bulaniklik icin yardım olur sana arkadaşım

1 Beğeni

Teşekkür ederiz @baby_ugur ozaman sende suyu bolca ic bulanikligi fayda gosterecek arkadasım. Doktorum bolca ic demişdi . Nuran suyu fazla bile olsa.su icmekde zarar yok dedi. O yuzden rahatlikla tuket suyunu faydasını gör arkadaşım​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Cok tesekkur ederim canim,su icmenin bir tarafdan hayri dokunursa bir tarafdan zarari olur diye korkuyordum.Kan pihtilasmasi icin su cok icmem gerek dendi

1 Beğeni

Evet canim tesekkur ederim her ikinize @Sevane18 @NURAN yardimci oldugunuz icin​:two_hearts::two_hearts:Serumumuda yapdirdim.İnsAllah guzel sonuçlar aliriz​:tulip:

2 Beğeni

@baby_ugur Rica ederim canım :hibiscus:

2 Beğeni

Muayenem yarına alındı akıntım var diye…:pleading_face:

Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.:disappointed::pray:t4:

4 Beğeni

Allah yardımcın olsun canim yarın güzel haberlerle gel inşallah :pray::bouquet: @FidanUğur

1 Beğeni

@ezgi-y inşAllah canım​:palms_up_together:t2:

2 Beğeni

@FidanUğur Nasıl bir akıntı canım ?

@NURAN Hani biliyorsun ya bende mantar çıkmıştı o zamanda akıntı geliyordu beyaz renkli suyla karışık gibi bir akıntı geliyordu şimdide öyle akıntı geliyor.En son kontrole gitdiğimde o akıntı vardı ama bebeğin suyu falan herşey çok iyi durumdaydı,şimdi yine aynı akıntı var bilemiyorum suyummu ya yine mantarla alakalı birşeymi.İçim hiçbir şekilde rahat etmiyor ki,belki bebeğin suyu bu diye.Ama akıntı yine beyaz bi akıntı halinde.Sürekli gelmiyor 2,3 günden bir geliyor sanki bir anda boşalıyor gibi geliyor.Bir taraftanda düşünüyorum benim rahime pessary yerleştirdiler ya bebek düşmesin diye düşün şekli böyle o cihazında (:o:) rahim ağzına bunu yerleştirdi doktor ve söylüyor ki,gebelikte beyaz akıntı ara sıra gelmesi normaldir bende pessary olduğuna göre akmıyor akmıyor birikiyor orda bir anda geliyor.Böyle yani canım,bakalım yarın ne söylenecek.

2 Beğeni