Ağustos ayı doktor kontrolü

Güzel haberlerini alırız inşallah canım :pray:

1 Beğeni

@NURAN İnşAllah​:palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Randevunuz nasıl geçti? Ben de afp testi yaptırmıştım. İnşallah güzel haberler alırsınız :heart:

1 Beğeni

Şimdi yarın olmak bilmez. Güzel haberler alırsın inşallah :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Allah yardimcin olsun canim,İnsAllah her sey yolundadir,ne akintisi bu su mu yoksa enfeksiyonmu?

2 Beğeni

İnşAllah canım.:palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Bilmiyorum ki,yarın öğrenicem baklım neymiş.:pleading_face:

2 Beğeni

inşaAllah güzel haberlerle geliceksin endişelenme​:pray:

2 Beğeni

@FidanUğur arkadaşım nasılsın randevudan çıkınca bize de bilgi verir misin aklım hep sende güzel haberlerle gelirsin inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

@Cansu İlgin için teşekkür ederim.Mutlaka haberdar edeceğim.Şimdi yola çıkıyoruz.:palms_up_together:t2:

3 Beğeni

@FidanUğur Merakla bekliyorum arkadaşım :heart:

1 Beğeni

Haberdar edersin İnsAllah her sey yolundadir,sıkma canını:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Haber et diyen arkadaşlarımız olmuş,öncelikle çok teşekkür ederim ilginize göre.:pray:t4:

Rahim ağzı uzunluğu yine çok kısa 22mm oldu.Doktorum 34,35 haftaya kadar yetiştirelim söyledi.Yine aynı şekilde yatakta olup,ilaçlara devam…

4 Beğeni

Gecmis olsun canim az daha sabir Buraya kadar getirdin bundan sonrasi da devam.

2 Beğeni

Sonuna kadar sabr ederim ben.Yeter ki,bebek gelmek için acele etmesin tek isteğim bu.Az daha dayansın…

2 Beğeni

Allah yardımcınız olsun. inwAllah hersey iyi olur . Korkma sen hersey normalmiw gibi düşün. Çünkü ben öyle yapıyorum Çok üstüne düşmüyorum . Sağ salim alalım inwAllah bebeğlerimizi kucamiza

2 Beğeni

@Benimmucizem Teşekkür ederim.Amin.:palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Ben inanıyorum bebek bekleyecek :palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Ay hadi inşAllah Cansucum​:heart::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

ALLAH yardımcın olsun , inşaAllah sağlıklı şekilde bebişe kavuşursun , İyi şeyler düşün iyi olsun :pray::pray:

1 Beğeni