Tam soracaktim ne yaptin diye yazini gördüm Allah kolaylik versin canim sabir dayanma gücü versin sıkıntısız saglicakla zamaninda gelsin bebiş insallah güzel annesine kavusmak icin biraz daha sabretsin minik yaramaz
@Nergiz13 Dün kontrolde doktorlar söylüyor ki,bebeğin orada dayanması mucize gibi birşey.Bende söylüyorum ki,inandığımnan,umudumu kayb etmememden,elimden gelenin daha fazlasını yaptığımnan.İyi şeyler düşünüyorum,istiyorum.Kötü şeyler zaten nerede olursa olsun,gelip bulur bizi.
@ezgi-y Çok teşekkür ederim.Amin.Hepimize Allah kolaylık versin canım.
Umud allaha olunca yarinlar çiçek açar
Bu yuzdende,Umudunu asla kaybetmemeli insan
hərşey ALLAHln elinde senin için dualar ediyorum ben de aferin sen de güzel şeyler olumlu düşün iyu olucak sağ salim kavuşucaksın ben inanıyorum
@Glsh887 @Seray2023 nasılsınız kızlar.
Yarin randevunuz vardı sanırım.
Geldikden sonra yazarsıniz.
@Zerrinirrez yarın cinsiyetini ogrenince bizimle de paylaş
Haber veririm insllh
Herşey yolunda bi de şu forumu kullanmayı ogrenirsem cevapları için bu kadar geç kalmadan yazabilirim size
Nerde ne zaman zorlanırsanız yazın. Ben size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
@Sevane18 canım hatırladığın için teşekkür ederim. İyiyim ben randevum saat 14.30 da ve detaylı ultrason olacak döndüğüm de yazarım birde tetanoz aşısı vurulucam bugün
İyi haberlerle gel
@Kss @Hasen @Glsh887 @Seray2023
Kızlar merhaba randevunuz nasıl geçti Bebişler nasıl
@Hasen nasilsin canim.
randevun nasil gecti.
Yeni doktorundan memnun kaldınmı
Ben randavuyu geç kaldım lastik patladı bizim 10 a aldım randavu yu yoldayiz
Geçmiş olsun moralini bozma nazardir
Girdik çok şükür gelişimi gayet iyi 29 haftalık zannediyordum 29+5 günlük olmuş kilonuz 1300 nasil
Harika kilo, gelişimi de önden gidiyor maşallah
Mühim olan son aylarda sağlıklı dogmasi
Merhaba şimdi yeni doktorumuzun yanından çıktık çok güzel ilgilendi bilgilendirdi sağolsun
bizim kızçe 175 g olmuş 17+1