Ağustos ayı doktor kontrolü

Tam soracaktim ne yaptin diye yazini gördüm Allah kolaylik versin canim sabir dayanma gücü versin sıkıntısız saglicakla zamaninda gelsin bebiş insallah :heart: güzel annesine kavusmak icin biraz daha sabretsin minik yaramaz :smiling_face::smiling_face:

5 Beğeni

@Nergiz13 Dün kontrolde doktorlar söylüyor ki,bebeğin orada dayanması mucize gibi birşey.Bende söylüyorum ki,inandığımnan,umudumu kayb etmememden,elimden gelenin daha fazlasını yaptığımnan.İyi şeyler düşünüyorum,istiyorum.Kötü şeyler zaten nerede olursa olsun,gelip bulur bizi.

2 Beğeni

@ezgi-y Çok teşekkür ederim.Amin.Hepimize Allah kolaylık versin canım.:palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Umud allaha olunca yarinlar çiçek açar :smiling_face: Bu yuzdende,Umudunu asla kaybetmemeli insan :bouquet:

2 Beğeni

hərşey ALLAHln elinde senin için dualar ediyorum ben de aferin sen de güzel şeyler olumlu düşün iyu olucak sağ salim kavuşucaksın ben inanıyorum​:cherry_blossom:

2 Beğeni

@Glsh887 @Seray2023 nasılsınız kızlar. Yarin randevunuz vardı sanırım. Geldikden sonra yazarsıniz.:cherry_blossom:

1 Beğeni

@Zerrinirrez yarın cinsiyetini ogrenince bizimle de paylaş :smiling_face:

2 Beğeni

Haber veririm insllh

1 Beğeni

Herşey yolunda :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bi de şu forumu kullanmayı ogrenirsem cevapları için bu kadar geç kalmadan yazabilirim size :see_no_evil::see_no_evil:

2 Beğeni

Nerde ne zaman zorlanırsanız yazın. Ben size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım

@Sevane18 canım hatırladığın için teşekkür ederim. İyiyim ben randevum saat 14.30 da ve detaylı ultrason olacak döndüğüm de yazarım​:hugs::hugs: birde tetanoz aşısı vurulucam bugün :scream:

1 Beğeni

İyi haberlerle gel :cherry_blossom:

@Kss @Hasen @Glsh887 @Seray2023

Kızlar merhaba randevunuz nasıl geçti Bebişler nasıl

@Hasen nasilsin canim. randevun nasil gecti. Yeni doktorundan memnun kaldınmı :smiley:

1 Beğeni

Ben randavuyu geç kaldım lastik patladı bizim 10 a aldım randavu yu yoldayiz

1 Beğeni

Geçmiş olsun moralini bozma nazardir

Girdik çok şükür gelişimi gayet iyi 29 haftalık zannediyordum 29+5 günlük olmuş kilonuz 1300 nasil

2 Beğeni

Harika kilo, gelişimi de önden gidiyor maşallah

Mühim olan son aylarda sağlıklı dogmasi

1 Beğeni

Merhaba :smiling_face: şimdi yeni doktorumuzun yanından çıktık çok güzel ilgilendi bilgilendirdi sağolsun :hibiscus: bizim kızçe 175 g olmuş 17+1 :hatching_chick:

3 Beğeni