Ağustos ayı doktor kontrolü

Çok tatlı kadın çok güzel geçti çok şükür :smiling_face_with_three_hearts: idrar kan tahlili verdim sonuçları doktora atacağım 175 g olmuş bebiş :sweat_smile:

4 Beğeni

Maşallah küçük prensese bakalım benimki kaç gram olmuş ayy heyecandan ölücem zaman geçmek bilmiyor.

4 Beğeni

Maşallah :innocent::star_struck::nazar_amulet:

3 Beğeni

MaşAllah hepsine.🩷🩵

2 Beğeni

Gelişimi 100 gr onde :nest_with_eggs::+1:

2 Beğeni

Guzel gecmesine sevindim :smiley::+1: Gelisimide gayet iyi maşallah 25 gr onde bebiş :partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Kızlar bende şimdi çıktım dr dan bebişimiz biraz kendini naza çekiyor sürekli yüzünü kapatıyor. Ama gelişimi filan maşallah iyi dedi. 23 cm ve 420 gr olmuşuz bizde. :hugs::hugs:

3 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet::star_struck:

2 Beğeni

Ewet insllh sağlıklı olur

2 Beğeni

Cuma günü kontrole gidicem inşallah :blush:

1 Beğeni

Kızım olacağını öğrendim :heart: çok şükür Allahıma

7 Beğeni

@Zerrinirrez Ay çok güzel.Hayırlı,sağlıklı şekilde gelsin prensesimiz.:woman_fairy::palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Hayırlı olsun :sparkling_heart: allah sağlıklı güzel ömür versin :heart:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim kızlar ya valla çok sevindim erkeği kızı yok sağlıklı huzurlu gelsin yeterde kıza rahmetli annemin ismini veceğim için ayri sevindirdi

1 Beğeni

Aramıza prenses katildi :partying_face: Tebriklerrr​:heart:

1 Beğeni

@Betuesk @Tatlıheyecanım_3012 Nasılsınız kizlar. Yarinki randevunuz inşallah güzel gecer buraya yazmayi unutmayin :heart:

1 Beğeni

@Anne yarın ki randevunda cinsiyeti ogrene bilirsen bizimlede paylaş:partying_face:

@Nergiz13 gün alma randevunda benide de mutluluguna ortak etmeyi unutma :heart_eyes:

24 ve 31 yine randevu gun yaklastikca randevuler de artiyo

2 Beğeni

Aynen arkadaşım. Guzel gecer umarım​:heart:

Seninde canim benim seninki bayagi yaklasti Inshallah hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina Az daha sabir.

1 Beğeni