Ağustos ayı doktor kontrolü

Amin inşallah :pray: Cok sagol @Hava Az kaldi evet şükür :pray: Ama sabaha karşı cok aci cekiyorum. Aglarcasına bir rahatsizlik hissi yaşiyorum her sabah :pleading_face:

Normal guzelim artik iyicene dogum kanalina Girmeye basliyo ama tabi kendi karar verecek Minik ne zaman cikmak isterse. Benim son gunlerde iyicene alta yerlesmisti Insan normal yuruyemiyo bile Bacagimi ayira ayira yuruyodum. Az daha sabir gulum herseyin hazirsa sorun yok. Anlattim daha once zaten en az 4 5 cm acilasiya Kadar gitmem biyere dogum gercek baslamadan. Ebe gelir bakar durum degerlendirmesi yapar. Hastanede doguracam ama sonlara dogru giderim Gercekten aci cekilmez hale gelirse bi igne yaptirmaya zaten 7 cm den sonra yapmiyolarda Neyse hayirlisi artik.

Ben sezeryanle olacagim inşallah ablacım​:smiling_face: İnşallah hakkimizda hayirlisi.:pray:

Günaydın :blush: Erteledim ben randevumu @İlknur ile birlikte gidelim diye 14 Ağustosa aldım randevumu :smiling_face::hugs: Birlikte NST’ye girelim istedik :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah canım.:pray: Ne guzel ilknurla goruse biliyormusunuz :partying_face::heart_eyes:

Evet evet :smiling_face: Komşu sayılırız evlerimiz çok yakın birbirine :hugs: Date’lerimiz hep enteresan yerlerde oldu ama olsun, gönüller bir olsun :smile: Çok güzel bir Yol arkadaşı oldu bana Onun sayesinde Hamilelik daha da keyifli hale geldi Kız kardeşim gibi oldu :two_hearts:

Cok iyi​:heart_eyes:

Sen 17i de randevum var demiştin. Onudamı erteledin? @Betuesk

Olsun ablacigim sezeryan ol dogumun hepsi Guzel cunki sana rabbim en guzel hediye vericek. Sende paylasirsin guzel dogum anini.bizde Seninle mutlulugunu paylasiriz. Bebegine hosgeldin deriz.

tabiiki haber educem​:blue_heart: yarın 9:10 da randevum​:see_no_evil:testlerden geçip gelince haber ederm

Bugün akşam uzeri öğreneceğim canim

Onu henüz ertelemedim ama muhtemelen erteleyeceğim onu da​:see_no_evil:

Amin inşallah :pray::pray:bende paylaşmak için heyecanlaniyorum.:hugs: Teşekkür ederim cok mutlu etdin beni​:heart:

Cok güzel ,haber vermeyi unutma .:heart_eyes::heart_eyes: @Anne

@Nergiz13 inşallah :cherry_blossom:

Canm blli değil ama geçen kiz demişti bu kez arkadan bir çıkıntı gördü önden göstermedi

16 Ağustos’a randevumuz, son 8 günümüz kaldı cinsiyet öğrenmeye Babası da bende çok heycanlıyız İNŞALLAH kesin olarak öğreniriz de alışverişe başlarız :heart_eyes::pregnant_woman:t2::cherry_blossom:

Gizemli bebek :sunglasses::nerd_face:

İyi desem yüreğime dokunuyor kötüyüm desem imanıma içim yangın yeri ama annemler geldi üzülmesinler diye mutlu görünmeye çalışıyorum eşim desen işi ağır birde aklı bende kalmasın diye mutlu görünmeye çalışıyorum yani kısacası kalabalıkta mutlu görünrken tek kaldığımda içimin yangınını ben biliyorum :pensive:inşallah yarn diğer evladımın kalp atışını duyarım da bana umut olur yol olur yanan yüreğime merhem olur diyorum hayırlısı :palms_up_together::heart:

İnşallah bu bebiş sana kalp atışlarıyla guzel surpriz yapacak​:heart_eyes::nest_with_eggs:

Yanindayim biliyosun degilmi

İnşallah güzel arkadaşım inşallah sağolasın desteğin için :heart:hatırlayıp sorman bile o kadar çok mutlu etti ki :upside_down_face: