Ağustos ayı doktor kontrolü

Bilmez olur muyum her daim yorumlarınla mesajlarınla desteğini yürekten hissettim hissediyorum da varolasın canım benim :heart:ablaların gülü :smiling_face_with_three_hearts:

Biraz öyle önce kız dedi çok sevindim bugünde öyle deyince kıza alistirmistim sağlıklı olsun tekde oğlanı ciftliycez galiba

Sende benim icin cok kiymetlisin Guzel haberlirini bekliyorum yarin.

Canımsın :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::heart::heart::heart:

@Zozo @Anne @Nergiz13 @Tatlıheyecanım_3012

Kızlar merhaba randevunuz nasıl geçti bebiş nasıl?

9da gidicem arkadaşım , sonra gelip sizinle paylaşıcam

Teşekkür ederim canım iyi geçti gibu kararsizlikla geçti geçen hafta kız demişti bu hafta önden göremedi erkeğe benzetti arkada. Baktığında bir beyazlık gördü pipi değil ama öyle öğrenme sevinciyle gitmistim

Benim de ilk başta kızdı. 16. Haftada erkek oldu. Sabret arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts: @Anne

Allah kalbine serinlik bebeğine sağlık versin canım çok zor durumdasın Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :blush:

arkadaşlar kontrolden geldik,testleri verdim son testleri yaptık heerşey çok şükür iyi,bir sorun çıkmadı.Bebeğin gelişimi de iyi,kalp ritmi fln normal kilosu da 3.200 gram doktorum sezaryan gününü de 22 ine aldı bebeğin ciğerleri de tam geluşsin diye

13 gün kalmış.Geri sayımınız başladı,hayırlısıyla.:smiling_face::tulip:

Hadi bakalım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına Allah sağ salim kavuştursun minik bebişinizi sayılı gün çabuk geçer hadi bakalım :two_hearts:

Malesef bende haberler pek iyi değil mental olarak kendini hazırla pazartesi ya da salı gel hamileliğni sonlandıralım dediler :sob:ben bugün kürtaj için kan verdim yüreğim yana yana :pensive:kollarım delik deşik önceden olsa buna dayanamazdım şimdi acım daha ağır çok şey yazmak istiyorum çok şey söylemek istiyorum ama olmuyo veren de rabbim alan da ama insan dayanamıyor işte evlat bu canının canı bu kısa sürede en güzel hayallerime ortaklık ettiler ama beni bırakıp gittiler​:sob::sob::sob:bu can acısı nasıl anlatılır nasıl geçer bilmiyorum

Çok az kalmış kendini nasıl hissediyorsun :star_struck:

evet inşaAllah darısı senin başına son günlerini sağlıklı şekilde geçirirsun inşaAllah​:pray::see_no_evil:

teşekkür ederim hepimiz inşaAllah sağ salim bebişimizi kucağmıza alırız​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Allah yardımcın olsun, ikiz bebek senin hayalindi. Allah büyük yine hazır olduğunda tekrar denersiniz. İstersen tıbbi genetik bölümüne de uğra. Kabullenmesi çok zor. Dayan arkadaşım. Geçmiyor ama bu duyguya alışıyorsun. Yüreğin hep Ağustosta kalacak

çok geçmiş olsun çok üzüldüm kusura bakmayın sevine sevine ben de haberimi verdim,Sizin de acınız büyük ALLAH bir daha yaşatmasın inşaAllah​:disappointed:

Allah yardımcın olsun hepimiz güzel haber bekliyorduk bizide üzdü bu haber çok üzüldüm rabbim soğukluğunu versin Allah kimsenin dayanamıyacağı yükü yüklemez çok geçmeden bi tane daha bebişin olur üzülme Allah yardımcın olsun :pensive:

Çok heyecanlıyım doktorumla da epidural hakkında konuştum içimi rahatlattı tek korkum oydu,çok sabırsızım günler geçmez artık bende