Bir şeye ihtiyacın var mı senin için ne yapabilirim ![]()
çok teşekkür ederim arkadaşım ilginiz bana çok iyi geliyor kendimi rahat hiss ediyorum ![]()
![]()
![]()
Geri sayımın başladı seninde ![]()
@Tatlıheyecanım_3012 canım arkadaşım ne denirki bu durumda.
Senin adina cok cok üzüldüm bunu bil yeter.
Allah daha guzellerini versin sana,
Sakın ama sakın umudunu yitirme.
Rabbim bir kapıyı kapar öbürünü açar.
Senin icinde en guzel kapiyi açsın birtanemm.
![]()
![]()
![]()
@Tatlıheyecanım_3012 insan bilmiyor ne yazsın nasil təsəli olsun Amma bir tek onu diyorumki sabr et inşallah rabbim daha guzelrini nəsib etsin Rabbim sabr versin sana Üzülme üsyan etme hep şükür et Belkide rabbim sabrini yoklayir bundan sonra daha guzelrini nəsib edəcək Sana Hep dualarimdasin arkadaşım
@FidanUğur @Kaplanaleyna yarın randevunuz vardi sanırım,haber verirsiniz dondukden sonra ![]()
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah, ![]()
![]()
![]()
Evet canım.Maşallah ne kadar düşüncelisiniz doktor randevumuzu bile unutmamışsınız.hepiniz ayrı ayrı şeker gibi insanlarsınız gerçekten.![]()
Elbette döndükten sonra burada olucam iyi yada kötü gerşeyi buraya döküyorum artık birbirimizi tam tanımasakda kocaman aile olduk :))
Benim de bugün randevum vardi. Doktor 25 inde tekrar görmek istedi. Artık yaklastikca zaman daha fazla görmek istiyor
Nst girdim ilk defa. Biraz uzun sürüyormuş
Her sey iyi gidiyor şükür bebiş 1 hafta önden gidiyormus bakalım hayırlısı ![]()
Nst nasıl bir duyguydu. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Kaç gün kaldı
Tabiki burda bir aile oldu artık
İyi haberlerini bekliyorum canım![]()
![]()
Cok sevindim her seyin iyi olmasına.
Gun almaya ne zaman gidiyorsun?![]()
@anon11793039 @FidanUğur @Gamze_06 @Gaye @Kaplanaleyna
Merhaba hanımlar randevunuz nasıl geçti bebiş nasılmış ![]()
Ben daha gitmedim öğleden sonra randevum canım
Hayırlı güzel haberler olsun ![]()
Amin inşallah![]()
@Cansu Ben gitmedim,randevuda almamıştım.En son zaten 29 cu haftamda gitmiştim.Akıntım devam ederse yoğun bir şekilde gideceğim diye yazmışdım,devam etmedi gitmedim çok şükür.Zaten gitdiğimde doktorlar falan birazda elliyor daha da artıyor akıntı)
Etiketlerken kararsız kalmıştım. Bir an bu detayı umuttum. Özür dilerim ![]()