Ağustos ayı doktor kontrolü

Estağfurullah canım.Ne güzel aksine herkesle ilgilenmeğe çalışıyorsun,bu çok hoş birşey.🩷

Randevum öğleden sonra güzel haberlerle gelicem inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

İnşAllah :rose::smiling_face:

Amin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Benim ayın 16 sında perinatolojide detaylı ultrason tekrarım var aynı gün kadın doğumada randevu almayı düşünüyorum

İnşallah @Gulsen95 :heart: Ama senin dogum daha aralıkda. Şimdiden erken degilmi?

Evet doğru şöyleki zaten 20 haftalıkta yapmıştım ama doktorum acele etmişsin bebek henüz minicik dedi :joy:ama yinede muayene etti ve dediki tekrar 22 haftalıkta gel tekrar detaylı bakarız dedi @Sevane18

Henüz saatimiz gelmedi muayeneden çıkınca yazarım :smiling_face::two_hearts::cherry_blossom:

Anladım canîm :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar Benimde renduvum 15 ya 16 sınadı Yani Bu iki gün arasında Gidicem inşallah Hersey yolunda olur bakalım Sabirsizlikla bekliyorum :smiling_face_with_three_hearts: bu arada Sabah 11 Ağustos Oğlumun doğum Günü

Doğum günü kutlu olsun :partying_face::partying_face: nasıl bir etkinlik planı yaptın annesi parti var mı

Kızlar çikolata yiyip gitsem olur mu bazıları da bu sefer çok hareketli oluyor o zamanda göremiyor doktor diyor ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :joy::see_no_evil::cherry_blossom:

Bende ayın 23ne randevu aldım

Ben bu sefer çikolatalı kek yedim su içmiştim sıkışıktım bebiş secde ediyordu yüzünü falan göremedik :joy:

@Hasen Ahhhahaha :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Tebrik ederim canim nice mutlu senelere çıksın oglun :heart::pray:

Merhaba canım ben yarın gideceğim eşim nöbette olduğu için bugün sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı oldum bebişimin kalp atışını da dinlettiler çok mutlu oldum :heart:

Ben şimdi çıktım çok güzel geçti çok mutlu oldum üçlü tarama yapıldı bu doktorumun cihazları ilgisi sanki daha iyi gibi geldi bana ben demeden ultrason fotoğrafı verdi hemde 3 tane ve bilgilerinin olduğu bi fotoğraf da var bacak arası galiba biri de :see_no_evil: cinsiyetini sordum makat gelişi olduğu için biraz zor ama bakıyım yinede dedi %60-70 erkek gibi dedi fotoğrafta da biraz öyle duruyor 132 grammis kuzum nasıl sizce :smiling_face: birde 1 hafta geriden söylüyordu kendi doktorum cihazı eskiydi ondan mı kaynakli bilmiyorum bu doktorum 16+0 dedi :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart: (Maşallahınızı alırım teyzeleri kesin olmayan minik paşama :face_with_hand_over_mouth::blue_heart:)

Maşallah Allah esirgesin çok sevindik 2 hafta sonra gidersen tam kesinleşir inşallah hadi hayırlı uğurlu olsun :two_hearts:

Güzel geçmesine sevindim.:smiling_face:🩵:butterfly:

Bu yıl erkek yılımı acaba?

Kız bula bilecekmiyiz evlendirmeğe?:rofl::rofl: