Estağfurullah canım.Ne güzel aksine herkesle ilgilenmeğe çalışıyorsun,bu çok hoş birşey.🩷
Randevum öğleden sonra güzel haberlerle gelicem inşallah ![]()
İnşAllah ![]()
![]()
Amin inşallah ![]()
Benim ayın 16 sında perinatolojide detaylı ultrason tekrarım var aynı gün kadın doğumada randevu almayı düşünüyorum
İnşallah @Gulsen95
Ama senin dogum daha aralıkda.
Şimdiden erken degilmi?
Evet doğru şöyleki zaten 20 haftalıkta yapmıştım ama doktorum acele etmişsin bebek henüz minicik dedi
ama yinede muayene etti ve dediki tekrar 22 haftalıkta gel tekrar detaylı bakarız dedi @Sevane18
Henüz saatimiz gelmedi muayeneden çıkınca yazarım ![]()
![]()
![]()
Anladım canîm ![]()
![]()
Kızlar Benimde renduvum 15 ya 16 sınadı Yani Bu iki gün arasında Gidicem inşallah Hersey yolunda olur bakalım Sabirsizlikla bekliyorum
bu arada Sabah 11 Ağustos Oğlumun doğum Günü
Doğum günü kutlu olsun ![]()
nasıl bir etkinlik planı yaptın annesi parti var mı
Kızlar çikolata yiyip gitsem olur mu bazıları da bu sefer çok hareketli oluyor o zamanda göremiyor doktor diyor ama siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ![]()
![]()
![]()
Bende ayın 23ne randevu aldım
Ben bu sefer çikolatalı kek yedim su içmiştim sıkışıktım bebiş secde ediyordu yüzünü falan göremedik ![]()
@Hasen Ahhhahaha ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tebrik ederim canim nice mutlu senelere çıksın oglun ![]()
![]()
Merhaba canım ben yarın gideceğim eşim nöbette olduğu için bugün sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı oldum bebişimin kalp atışını da dinlettiler çok mutlu oldum ![]()
Ben şimdi çıktım çok güzel geçti çok mutlu oldum üçlü tarama yapıldı bu doktorumun cihazları ilgisi sanki daha iyi gibi geldi bana ben demeden ultrason fotoğrafı verdi hemde 3 tane ve bilgilerinin olduğu bi fotoğraf da var bacak arası galiba biri de
cinsiyetini sordum makat gelişi olduğu için biraz zor ama bakıyım yinede dedi %60-70 erkek gibi dedi fotoğrafta da biraz öyle duruyor 132 grammis kuzum nasıl sizce
birde 1 hafta geriden söylüyordu kendi doktorum cihazı eskiydi ondan mı kaynakli bilmiyorum bu doktorum 16+0 dedi ![]()
![]()
(Maşallahınızı alırım teyzeleri kesin olmayan minik paşama ![]()
)
Maşallah Allah esirgesin çok sevindik 2 hafta sonra gidersen tam kesinleşir inşallah hadi hayırlı uğurlu olsun ![]()
Güzel geçmesine sevindim.
🩵![]()
Bu yıl erkek yılımı acaba?
Kız bula bilecekmiyiz evlendirmeğe?![]()
![]()