Ağrım var yardım kızlar

Hastanem bellibolsun yapicam ilgilenebilirsem ne mutlu benim en guzel yanim 9 yil tecrubemin olmasi bunuda goz onunde bulunduruyorlar ve benim hocam inan bana çok guveniyodu kenarda duruyodu doguma ben giriyodum onun takibinde yapamadim bisey olsa gelirdi ama hiç sorun yaşamadim suda doğumda gercekleştirdik normal dogumda yeri geldi ulturason muanesi yaptim rapor turup doktora verdim ama bölüm olarak okumam daha çok şey kazandirdi tabi cok şükür

3 Beğeni

Bebeğimle iyi olduğuna çok sevindim çok şükür kaç kere geceden itibaren baktım bı haber gelir diye iyi olduğunuza gerçekten çok sevindim

2 Beğeni

Valla şuan duygusallık tutu ağlıyorum bu kadar sevildiğimi hissetmek çok güzel hepinize çok çok teşekkür ederim canım :two_hearts: iyiyiz çok şükür

6 Beğeni

Becerikli bacım benim :two_hearts:

2 Beğeni

@Serapanne toplaşıp gelelim sana :rofl::rofl:

2 Beğeni

@Serapanne İnanır mısın küçüklüğümden beri hep ben suda doğum yapacağım derdim çok isterdim şuan hamileyim bakalım araştıracağım suda doğum için :blush:

1 Beğeni

En saglikli ve erken dogum yaptiran yöntem o bamarlar gevşiyo suda açilma çok rahat ve kolay sağlaniyo

2 Beğeni

Neden herkese böyle doğum yapılmıyor ki o zaman :thinking: suda doğumu hiç duymamıştım

1 Beğeni

Suda dogumda bir seçimdir yapmak isteyen yapiyo ama cok pahali bi doğum​:joy::joy:

2 Beğeni

5 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: 2024 Doğum ücretleri

Ben geç gördüm mesajları okurken ne yaptı acaba dedim Leylacığım iyi olmana sevindim rabbim daha iyi etsin inşallah :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Cok gecmis olsun tatlim .

1 Beğeni

Cok şükür iyi olduğunuza sevindim. Rabbim hiçbir anneye hiçbir evlada acibsizi keder vermesin çok acı. İnsanın neresi ağrıyorsa canı orada oluyor. Sabah benimde ilk isim mesajları okumak oldu. Burası çok farklı bir ortam. Sanalda olsa bizler gerçeğiz ve hepimizin ortak yönü annelik denilen kutsal vazife…Rabb’im hayirlisiyla siz ve sizin nezdinizde herkeslere hayırlısiyla anneliği nasip eykesin. Sağ salim kucaginza almayı nasip eylesin. Selam ve dua ile kardeş… :heartbeat:

3 Beğeni

Bak iste böyle diyip kalbimden vuruyorrr böyle olursa 2.ciyide hemen dogururum​:joy::joy::joy::rofl::rofl:

2 Beğeni

Doğur kiz sefan olsun​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Dogurtmak benden egitim senden vakif kurcaz senle

1 Beğeni

Bende duygulandim okurken.hep düşünürüm bende acil birsey olsa hastaneye yatmam gerekse evdeki 2 kuzum nolcak diye.Vakti zamaninda gelsin bebislerimiz insallahm tekrardan cok gecmis olsun.aramizda 1 hafta olunca bende tetikte bekledim vallahi noldu acaba diye.

1 Beğeni

Amin canım Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim canım :hugs:

Teşekkür ederim güzel mesajin için kardeşim Allah razı olsun Rabbim herkese yardım etsin inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together:t3::heart::two_hearts:

2 Beğeni