Ağrım var yardım kızlar

Aynen öyle ne kadar büyük olursa olsun insanın aklı kalıyor hastane de bebegin iyi olduğunu duyunca aklım bu sefer evdekilerde kaldı anne olmak çok kutsal bir meslek

2 Beğeni

Sabahtan beri arada gelip kafasını koyup kardeşi ile konuşuyor dünyam kalbim benim bunlar teyzeleri :heartbeat::heartbeat::heartbeat::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

8 Beğeni

Masallah​:smiling_face_with_three_hearts::blue_heart:

2 Beğeni

Çok gecmis olsun abla​:pray:t2:

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts:

2 Beğeni

Çok şükür çok geçmiş olsun… merak ettik vallahi yaa

2 Beğeni

@Serapanne Evet ben çok araştırdım suda doğumu öyle biliyorum inşallah kısmetse istiyorum suda doğum ama duruma hastaneye Doktora göre değişir tabi bakalım hayırlısı olsun…

2 Beğeni

@Leyla1991 Oyyyy maşallah kuzum benim Rabbim korusun bütün çocukları:pray::heart:

1 Beğeni

Inşallah canim umarim istedigin gibi olur

1 Beğeni

Uygulamamızın bu samimi ortamı seviliyor genelde zaten. Olumsuzluklara yer vermiyoruz. Moral yüksekliği çok önemli :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Memnun kalmanıza çok sevindik :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Allah razı olsun canım benim :two_hearts:

Amin canım cümlemizin inşallah

1 Beğeni

Leyla gecmis olsun canim nasil oldun Toparlandinmi biraz daha

1 Beğeni

Cok gecmis olsun tatlim

1 Beğeni

İyiyim canım çok sağol dün gene biraz ağrım vardi ama o günkü kadar değil valla normal sanci yanında halt etmiş valla gebertti beni

Teşekkür ederim canım :two_hearts:

Cok cok gecmis olsun ben yeni gordum konuyu :sob::sob::sob: elhamdüllillah iyisiniz :face_holding_back_tears::sob:🩷 ay cok dikkat edin kendinize :heart_eyes::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bitanem iyiyim şükür Allah razı olsun :two_hearts::palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Hep her zaman iyi olun telasla okudum yazismalari ay anne olmak zor :face_holding_back_tears::face_exhaling::heart_eyes:Allah hepimizden razi olsun​:heart_eyes:

1 Beğeni

Canımsın benim :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together::two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni