Ağrım var yardım kızlar

Kızlar aşırı derecede ağrım var karnımın hem ortasında hemde sağ tarafında dayanamıyorum saat 2 den beri geberiyorum karnımda taş gibi oldu ne yapsam olmuyor uzandım geçer diye ama yok

4 Beğeni

Acile gidinsenize Leyla hanim baya bir saat olmuş

1 Beğeni

Yada parol icin

Bekledim geçer diye ama yok sırtımda bile soğuk bir ağrı var

Bence bir doktora görünün siz

Off bende de bu ağrı olmuştu hemen gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı inşallah sizde çıkmaz bence hemen doktora gidin bu kadar beklemişsiniz daha fazla çekmeyin belki önemli bişey vardır

2 Beğeni

Sanmıyorum idrar enfeksiyonu olduğuna bende hep oluyordu ağrım yoktu bu kasıkta değil anlatamıyorum ağrıyı @Serapanne ne yapmam gerekiyor

Kaç hafralik gebelik canim senin

@Leyla1991 gebeliğin kaçinci haftasi şuan

1 Beğeni

Bence hiç beklemeden bi acile git

32+2 günlük olduk

Bunun bir cok suphesi var muane olmadan bilinmez bebek kanala girmiş olabilir veya buyuyen rahim kabizlik mesaneyi sikiştirip tek tarafli agri yaratabilir bebeğin şidetli kasilmalarida olabilir bi doktora görün istersen

1 Beğeni

Hareketleri ne durumda gun icindeki hareketlerde azalma varmi

1 Beğeni

Hayır aksine bugün daha da hareketli

Işte hareketleri kasilmalari mesaneyi sikiştirip tek tarafli baskin agri yaratir sen yinede doktoruna görün ulturasonla için rahat etsin eger erken dogum riski teakil edecek durum varsa takibin yapilir

1 Beğeni

@Leyla1991 çok geçmiş olsun bence kadın doğum acile bı git bence hiç bekleme

1 Beğeni

Tamam canım teşekkür ederim

1 Beğeni

Acil yolu gözüktü canım kaynimi aradım bakalım izin alırsa gidicem eşim iş yeri bırakmıyor hava şartlarından dolayı

Her dogum bir olmaz bilirsin daha tecrubelisin bu konuda kanala girmişse bebek hareketlerde azalma olur zaten ama aksine hareketli diyosun demekki daha donmemiş buyuk ihtimallede mesane agrisidir

1 Beğeni

Bilmiyorum canım sağ tarafım da yoğun kaburgaya yakın birde soğuk bir yel gibi sırtıma vuruyor ağrı