Kızlar aşırı derecede ağrım var karnımın hem ortasında hemde sağ tarafında dayanamıyorum saat 2 den beri geberiyorum karnımda taş gibi oldu ne yapsam olmuyor uzandım geçer diye ama yok
Acile gidinsenize Leyla hanim baya bir saat olmuş
Yada parol icin
Bekledim geçer diye ama yok sırtımda bile soğuk bir ağrı var
Bence bir doktora görünün siz
Off bende de bu ağrı olmuştu hemen gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı inşallah sizde çıkmaz bence hemen doktora gidin bu kadar beklemişsiniz daha fazla çekmeyin belki önemli bişey vardır
Sanmıyorum idrar enfeksiyonu olduğuna bende hep oluyordu ağrım yoktu bu kasıkta değil anlatamıyorum ağrıyı @Serapanne ne yapmam gerekiyor
Kaç hafralik gebelik canim senin
@Leyla1991 gebeliğin kaçinci haftasi şuan
Bence hiç beklemeden bi acile git
32+2 günlük olduk
Bunun bir cok suphesi var muane olmadan bilinmez bebek kanala girmiş olabilir veya buyuyen rahim kabizlik mesaneyi sikiştirip tek tarafli agri yaratabilir bebeğin şidetli kasilmalarida olabilir bi doktora görün istersen
Hareketleri ne durumda gun icindeki hareketlerde azalma varmi
Hayır aksine bugün daha da hareketli
Işte hareketleri kasilmalari mesaneyi sikiştirip tek tarafli baskin agri yaratir sen yinede doktoruna görün ulturasonla için rahat etsin eger erken dogum riski teakil edecek durum varsa takibin yapilir
@Leyla1991 çok geçmiş olsun bence kadın doğum acile bı git bence hiç bekleme
Tamam canım teşekkür ederim
Acil yolu gözüktü canım kaynimi aradım bakalım izin alırsa gidicem eşim iş yeri bırakmıyor hava şartlarından dolayı
Her dogum bir olmaz bilirsin daha tecrubelisin bu konuda kanala girmişse bebek hareketlerde azalma olur zaten ama aksine hareketli diyosun demekki daha donmemiş buyuk ihtimallede mesane agrisidir
Bilmiyorum canım sağ tarafım da yoğun kaburgaya yakın birde soğuk bir yel gibi sırtıma vuruyor ağrı