Ağrım var yardım kızlar

Aynen canım Allah korusun bekleme en azından içinde rahat olur beklemeye gelmiyo ağrı oluncada hayırlı haberlerini bekliyorum haber et oldumu merak ediyorum seni Allah yardımcın olsun canım

1 Beğeni

Minik yaramaz oralarda yoğun demekki

1 Beğeni

Allah razı olsun canım gidebilirim inşallah olmadı taksi çağırıp tek gidicem

2 Beğeni

Vallahi sağlıklı olsun razıyım ama korkum erken doğum riski

@Leyla1991 canım durum nasıl ? İyimisin

1 Beğeni

Merak ettim, seni . Yeni gördüm ben konuyu

1 Beğeni

Aslinda aksine kalkip yuruyuş yapmaya caliş canim gaz sikismasida olur git bi bakalim bizide haberdar et ben bugun seni guldurmedim tabi salmadin ondan​:grinning::grinning:

1 Beğeni

Sağ tarafımda geçmeyen bir ağrı var canım ve karnım taş gibi

Aynen guldurmedin kabızlık yok gazda geldi mi salıyorum tenha yerde afedersiniz

Senden de Allah razı olsun canım aynen bı şekilde git olmadı bı ambulans çağır bence duramayacak gibiysen bence daha sağlıklı olur

1 Beğeni

Uzun süreli sabahtan başlamış ya o beni korkuttu biraz açıkcası. Yoksa geçici olsa sen zaten tercübelisinde , bence erken doğum değil , bebek kanala girmiş olabilir demiş daha tecrübeli anneler

1 Beğeni

Gazi salmadigin icin gebelik gormonlarindan vucut asiri gaz urettigi için oluyo aşko

1 Beğeni

Allah razı olsun canım bugün 2 den beri hafif hafif geldi şimdi sıkı ve terden su içinde kaldım doktora mesaj attım ama görmedi

Ben öyle düşünmüyorum, girmemiştir. Ama ağrı seni rahatsız edebilir ya

1 Beğeni

Konu hakkında hiçbir fikrim olmadığı için yorum yapamaycam. İnşallah kötü bir şey yoktur bebekle alakalı. Ağrı bir şekilde çekiliyor. Çok geçmiş olsun :kissing_heart:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canim inşallah kötü bisey olmaz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım benim

1 Beğeni

Bakicam canım sağol

Teşekkür ederim canım benim

1 Beğeni

Şimdi kalkip ufak ufak yürüyüş yapmaya caliş istersen canim buyuk ihtimalle gaz sikişmasi mesane sikişmasi bebeğin hareketlerinden kaynakli bir durumdur korkma rahat ol uşutme veya alt karin enfeksiyonuda olabilir görün bi doktora anlariz

2 Beğeni