Ağrım var yardım kızlar

Kız zaten yerimde duramıyorum evin içinde tutuluyorum bir saat uzanmayim dinlenince geçer dedim olmadı dönüyorum evde

Geçmiş olsun abla, üşüttün mü acaba ?

1 Beğeni

Tamm canim en iyisini yapiyosun gecicek insallah son haftalara yaklaşiyosun

1 Beğeni

Gerekiyorsa taksi ile acile git sen, en azından içib rahat eder

1 Beğeni

İnşallah canım sağ ol

Öyle olacak bakayim

1 Beğeni

@Leyla1991 Geçmiş olsun inşallah birşey yoktur​:pray:

1 Beğeni

Yok canım sanmıyorum dua edin duzeleyim

1 Beğeni

İnşallah canım benim

3 Beğeni

Gittiğinde haber et bizlere de gecikmeden git hemen gelen yoksa taksi çağırıp git istersen

3 Beğeni

Leyla hanım geçmiş olsun nasılsınız? Siz hangi şehirde siniz? Sizin için dua ediyorum inşaallah birseyiniz yoktur sadece gaz sıkışmasidir. Bize durumunuzu yazın inşaallah.

2 Beğeni

@Leyla1991 canim ciktinmi habersiz birakma aklim kaldi sende valla ya

2 Beğeni

Geçmiş olsun canim duamız seninle

2 Beğeni

Abla ne yaptın ?

3 Beğeni

Erken doguma sebebiyet verebiliyor bi hastaneye git kasılmalarin oluyormu 1 santim bile acilma etkiliyo ama sen hissetmeye bilirsin acilmanj acile görün

1 Beğeni

@Leyla1991 nasil oldunuz merak ettim insallah kotu birsey yoktur​:palms_up_together:

2 Beğeni

Gittimi hastaneye

2 Beğeni

Bilmiyoruz canım, haber bekliyoruz. Gidecek galiba

5 Beğeni

Valla hepimiz çok merak ettik

1 Beğeni

Ya korkutmak istemem ama persembe gunu ben hastaneye yatis yapti doktor cocuk oynamiyo diye gece 1 de bi kadin getirdiler 32 haftalik sanirim 33 haftalik hamileydi agri ve kasilmalarla acile geliyo 1 santim avilmasi var diye yatirdilar 2 doz da ciger gelistirici igne vurdular hatta cumartedi gunu bile cikartmiyolarfi kadini kendi istegiyle forum doldurdu oyle cikti devlet hastanensinden rabbim bir sifasini versin insallh iyidir durumun @Leyla1991

2 Beğeni