Ağrım var yardım kızlar

Leylanin kasilmasi yoktu tek tarafli tek bolgede ağrisi vardi ben erken doğum zannetmiyorum ve uzun süreli agri olmaz dogum sancilarinda leylanin gecmeyen bi agri ve buyuk ihtimalle gaz sikişmasi mesane sikişmasi veya alt karin bolgede idrar yolunda enfeksiyondur üsütmüş olabilir ama tabi yinede doktorun ulturason ve cati muanesi onemli bi baksinlar bakalim doner bize o

2 Beğeni

Konuyu yeni gördüm cok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah :palms_up_together: nasıl oldunuz…

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun @Leyla1991 inşallah hastaneye gitmişsindir ve kötü bir sey degildir umarim.Bizleri mutlaka haberdar et yeni gördüm merak ediyoruz hepimiz.

1 Beğeni

İnsallah onemli birsey yoktur Rabbim acil sifalar versin iyi haberlerle donun ins​:palms_up_together:

1 Beğeni

Abla gittin mi hastaneye

1 Beğeni

İlk hamileligimde çok yaşadım ben o ağrıyı safra kesemdeki taş yapiyormus sağ tarafıma vuruyordu karnimdan sırtıma doğru tarifin onu anımsattı inşallah ciddi bişey yoktur

1 Beğeni

naptın iyimisin cok merak ettim ya umarim iyisindir leylacim​:neutral_face:

1 Beğeni

İnsallah her şey yolundadir Rabbim seni ve bebeğini korusun.Çok merak ettim haber alan olursa bizi de haberdar etsin lütfen.

1 Beğeni

@Leyla1991 geçmiş olsun canım inşallah iyisindir bebişinle beraber bir sorun yoktur​:hibiscus:

1 Beğeni

24 haftalık hamileyim sağ tarafımda benimde ağrı oluyor. Bazen çok şiddetli. Safraya baktırdım temiz dedi ama arada nefes dahi aldırmıyor. Siz taş yazınca aklım karıştı başka doktora tekrar mı gitsem ki.

1 Beğeni

Bu sarsıntıda aynı şekilde olmuştum hatta uyluk kemigimden kasiklara bele kadar afedersiniz ishal olunca kuru sancı olur ya onun iki katı ne tarafa dönersen dön aynı şiddetle devam ediyordu sancı olduğu ortaya çıktı bebek küçüktü ama öyle dendi iki serumla kestiler serumdan sonra ara ara 2-3 gün devam ederk giderek azaldı ve kesildi

1 Beğeni

Belki taş enfeksiyon kum kist gibi durumlar da olabilir dikkat etmek lazım doktora git bence tedbir almakta fayda var endişe edeceğine için rahatlar

1 Beğeni

Leyla hanım ne yaptınız… merak ettim vallahi… çok geçmiş olsun. İnşallah hem bebiş hemde siz iyisinizdir…:palms_up_together:

1 Beğeni

Leyla hanım sizi çok merak ettik güzel haberleri bekliyoruz inşallah

1 Beğeni

Hepimiz dua edelim, inşallah kötü bir şey yoktur :sob:

1 Beğeni

aklim cikacak cok merak ettim ya

1 Beğeni

Vallahi bende cok merak ettim hala ses yok​:thinking:

1 Beğeni

@Leyla1991 Nasıl oldunuz iyi misiniz ?

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Eğer ağrınız geçmeyen bir ağrıysa doktorunuza danışın

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum Allah razı olsun :two_hearts:

3 Beğeni