Ağrım var yardım kızlar

Merak ettim nasılsın canım

2 Beğeni

Ne kadar çok sevenin varmış @Leyla1991 maşallah

2 Beğeni

leylacim nasil oldugunu merak ediyoruz artik soylermisin lutfennnn

2 Beğeni

Hepinizden Allah razı olsun sizden sonra duşa girdim biraz iyi geldi yatağa girdim biraz dinleneyim diye yarım saat sonra tekrar ağrım başladı bu sefer bağıra bağıra acı çektim benim doktor yoktu mecburen acile gittim orda muayene oldum bebeğim çok şükür elhamdülillah iyiymiş sonra idrar testi yaptılar temiz çıktı serum taktılar bir doktor apandist olabilir müşade altında kalmanız lazım dedi dedim evde iki çocuğum tek bebeğimde bir şey yoksa gitmek istiyorum izin vermediler apandisit patlarsa bebek de dahil risk alamayiz dedi gereken tetkikleri yaptılar çok şükür onlarda temiz çıktı saat gece 4 de kadar hastanede tuttular serum iyi geldi ağrım kesildi sonra herşey yolunda kendi doktorunuza muayene olun brbekte şuan bı problem yok dedi erken kasılmalarin olabilir dedi çıktım geldim şuan iyiyim çok şükür elhamdülillah bebekte oynuyor

12 Beğeni

Adına sevindim, şükür. Kendi doktoruna gittiğinde daha net cevap alırsın artık. Oraya ne zaman gideceksin peki?

Aynen Allah razı olsun bu kadar sevildiğimi bilmiyordum telefon evde kaldı çocuklar için bıraktım o yüzden yazamadım size sizi çok seviyorum

5 Beğeni

Biz de seni seviyoruz :heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

@Leyla1991 safrasi olmayan senmiydin canim burda birinin safrasi yoktu kimdi o

1 Beğeni

ay cok sukur kuzumuz iyi olsun sende iyi ol :heart_eyes: rabbim yardimcin olsun

1 Beğeni

Yok canım ben değilim

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Gecmis olsun. Canim minnak tek tarafli baski yaptiysa demekki karin boşluğunda ilerleyen haftalarda olabiliyor böylr şeyler korkma

2 Beğeni

Allah razı olsun zaten bebek iyise ben çıkabilir miyim dedim Dr, hemşire diyor ki sen kendini düşünmüyor musun yok dedim o iyi olsun yeter çekerim ağrıyı iki evladimda evde duramam burda dedim hemşire senin gibi yüreği güzel kendi güzel bir anne görmedim dedi hemde genç yaşta sen kaç yaşındasın 3 çocuğa gebesin dedi ben dedim 33 yaşındayım kadın inanmadi kimliğe baktı şok oldu o ağrımin içinde gülesim geldi o an aklıma da @Serapanne sen geldin

5 Beğeni

Allah razı olsun canım çok sağol :two_hearts:

İyiyim canım çok şükür :heartbeat:

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: evet göstermiyorsun zaten vallahi annelik cok başka geride cocugunda varsa kendini unutuyosun gercekten

1 Beğeni

İyiyim canım çok sağol :two_hearts:

1 Beğeni

İyiyim canım Allah razı olsun bu kadar merak edilecegimi hiç düşünmezdim iyiki varsınız :heart:

1 Beğeni

Doğum yakin olunca herkes korktu erken dogummu acaba diye

1 Beğeni

Daha fısıltı grubundan uyumayıp senden haber bekleyenlere mi dersin. Sabah uyanır uyanmaz seni soranlar mı dersin ohooo kıskandık valla :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl::rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni