Ağrım var yardım kızlar

Ama sana dürüst olim bende merak ettim ama kötü bişey olmadiğindan emindim diye kafam rahatti sadece bu doktora gitmez yatar uyur kessin dedim​:smiley::smiley:

1 Beğeni

Öyle bı geldim zaten hemen öpüp kokladim büyük oğlum uyandı anne iyi misin diye iyiyim dedim yattı geri ufaklıkta sabah kalkıp koşa koşa geldi yanıma iyi misin anne kardeşim iyi mi karnıma elini koymuş biraz daha bekle annemin canını yakma tamam mı diyor :pleading_face::blush:

1 Beğeni

Ben de gittiğine emindim. Ama yarım saat yatağa girdim yazmış ya ben de eyvah gitmemiş uyumuş bu dedim :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Çok şükür çok sevindim haber gelmeyince endiselendik ikiniz de iyi olun da insallah.Biz de seni seviyoruz .:two_hearts:

1 Beğeni

Ya güzel yüreklerinden öperim onların, gözlerim doldu vallahi :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bende korktum öyle olacak diye Rabbime şükürler olsun :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

2 Beğeni

Kuzum ya allah bi daha kucukte olsa boyle şeyler yasatmasin

2 Beğeni

Sevindim geçmiş olsun tekrar canım

1 Beğeni

Relax hayatim :joy:doğum gibi değildi o rahat ol ben dogurtirum seni zamani gelince

1 Beğeni

Az çok beni tanimissin valla duştan sonra yatacaktim ama hayatımda çekmediğim bir acıydı ortalığı yıktım

1 Beğeni

Ebem sen ol anam güle oynaya dogururum ben​:heart:

1 Beğeni

Ikin demek yerine guldururum şakadanak cikiverir benim hoca bu yuzden salmiyordu beni heral hastalar cok severdi doguma girsin derlerdi​:joy::joy::joy: adam beni 9 yil kullandi hasta kazandi

2 Beğeni

Allah hepinizden razı olsun :smiling_face_with_three_hearts: canım biz burda aile olduk ama bu kadar sevenim olduğunu bilmiyordum valla :two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::heartbeat::heartbeat:

2 Beğeni

@Leyla1991 @Cananevleksiz @Müzeyyen42 @aralıkannesi @Cansuuu bunlarin ebesi ben olucam ben doğurtucam bunlari​:joy::joy::heart_eyes::heart_eyes:

4 Beğeni

Normal sevilen insanlar hastalari çeker onunda işine gelmiş kim istemez onu stres etmeden güldürüp eğlendiren bir ebe

2 Beğeni

Hemde dikişsiz doğurtucam sizi söz dikiş yirtilma olmicak​:joy::joy::joy: bozlmicak​:rofl:

2 Beğeni

Allah razi olsun canim benim

1 Beğeni

@NURAN da var onu unuttum buda benim elim altindan geçicek​:joy::joy:senide ben dogurtucam aşko

1 Beğeni

@NURAN hamile değil o doğurdu canım geç kaldin

Rabbim saglikla zamaninda fogmqyi nasip etsin canim dikkat et kendine :palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::pray::smiling_face_with_three_hearts::angel:

1 Beğeni