Ağrım var yardım kızlar

Allah razı olsun canım :two_hearts: amin inşallah benim temennim o 37 haftayı atlatsam yeter

1 Beğeni

Ah ah biz daha 37 ye gelemedik 36+3 teyiz :angel::pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bak böyle heveslendirip sonra vazgeçmek yok :scream: zaten burada bir bayan doktor var bir de erkek. Erkeğe muayene olmayı bile zorla zor ikna ettim eşimi kendisi de geliyor muayeneye :rofl: bayan doktor çoook tecrübesiz ve kimse sevmiyor :rofl: doğumumu erkek doktoea yaptırmayacakmış eşim. Bayan olanı da ben istemiyorum zaten :rofl:

3 Beğeni

İki çocuk az, kendi evine geçsin bi ikinci biraz büyüsün ister. O istemem diyor ama isteerrr :rofl:

1 Beğeni

@Serapanne Ahhhh nerde çalışıyorsun hangi sehirdesin hemen geleyim vallahii :rofl::rofl::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Leyla1991 Çok şükür canım iyi ol çok sevindimm​:pray::smiling_face_with_three_hearts::blossom:

1 Beğeni

Diyarbakirdayim​:joy::joy:

2 Beğeni

Doğurdumu o tüh ya​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Tabii 6 aylık prensesi var

1 Beğeni

Hoşbuldum :blush: teşekkür ederim bende randevu aldım cumaya gideceğim. Burayı da yeni keşfettim çok beğendim ne güzel dostluklar oluşmuş birbirini tanımasanda o insanın derdiyle dertlenen güzel yürekler var ne mutlu. :blush:

4 Beğeni

Eda senide ben doğurtayimmi​:joy::joy:

1 Beğeni

Hoşgeldin canim bu arada hayirli olsun gebeliğin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Siz buranın neşeli ebesisiniz galiba neden olmasın çok isterim korkuyorum zaten :woozy_face:

2 Beğeni

Allah razı olsun canım benim :two_hearts:

Hiç korkma suda doğurtucam sizleri ben açilmanizda rahat olucak bu yüzden sicak suyla sirtinizi sivazlaya sivazlaya çikarcam​:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Evet çoktan :joy::joy::joy:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Ay valla şaka bi yana gercekten şimdi sonucum aciklanirsa staja gidicem ve gercekten dogum yaptirmaya başlicam :joy::joy:imkan olsa burda olan varsa benle iletişime geçsin bizzat kendim girerim dogumuna

3 Beğeni

Benim en yakın arkadaşlarımdan birisi ebe ve kayınvalidem de emekli ebe :rofl: @Serapanne

3 Beğeni

@admin yaz onayını al Diyarbakır annelerine yaz konu açarak gelmek isteyen grlir valla ben olsam koşa koşa grlirim sana​:heartbeat::heart: