Allah razı olsun canım amin inşallah benim temennim o 37 haftayı atlatsam yeter
Ah ah biz daha 37 ye gelemedik 36+3 teyiz
Bak böyle heveslendirip sonra vazgeçmek yok zaten burada bir bayan doktor var bir de erkek. Erkeğe muayene olmayı bile zorla zor ikna ettim eşimi kendisi de geliyor muayeneye bayan doktor çoook tecrübesiz ve kimse sevmiyor doğumumu erkek doktoea yaptırmayacakmış eşim. Bayan olanı da ben istemiyorum zaten
İki çocuk az, kendi evine geçsin bi ikinci biraz büyüsün ister. O istemem diyor ama isteerrr
@Serapanne Ahhhh nerde çalışıyorsun hangi sehirdesin hemen geleyim vallahii
@Leyla1991 Çok şükür canım iyi ol çok sevindimm
Diyarbakirdayim
Doğurdumu o tüh ya
Tabii 6 aylık prensesi var
Hoşbuldum teşekkür ederim bende randevu aldım cumaya gideceğim. Burayı da yeni keşfettim çok beğendim ne güzel dostluklar oluşmuş birbirini tanımasanda o insanın derdiyle dertlenen güzel yürekler var ne mutlu.
Eda senide ben doğurtayimmi
Hoşgeldin canim bu arada hayirli olsun gebeliğin
Teşekkür ederim. Siz buranın neşeli ebesisiniz galiba neden olmasın çok isterim korkuyorum zaten
Allah razı olsun canım benim
Hiç korkma suda doğurtucam sizleri ben açilmanizda rahat olucak bu yüzden sicak suyla sirtinizi sivazlaya sivazlaya çikarcam
Evet çoktan
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Ay valla şaka bi yana gercekten şimdi sonucum aciklanirsa staja gidicem ve gercekten dogum yaptirmaya başlicam imkan olsa burda olan varsa benle iletişime geçsin bizzat kendim girerim dogumuna
Benim en yakın arkadaşlarımdan birisi ebe ve kayınvalidem de emekli ebe @Serapanne
@admin yaz onayını al Diyarbakır annelerine yaz konu açarak gelmek isteyen grlir valla ben olsam koşa koşa grlirim sana