Bacim sen bi yerin acilene git bence daha hizli olacak gibi sali gunu nedir yahu abow koskoca haftasonu gecmiyor kendimden biliyorum ![]()
Sende benim gibi beklemeyi sevmeyenlerdensin
Ben test yaptigimda adetim 2 3 gun vardi max. Sirf meraktan test yaptim ama salak kafa gunlerden de cumartesiydi bir de pazartesi cristmasti burda heryer kapali korede acilde felan da bakilmiyor hamilelige
neyse ben pozitif beklemedigim icin testi yaptim cart diye kopkoyu 2. Cizgi cikti ben inanmadim 3 test daha yaptim ayni cikti sali gunune kadar hastane icin nasil bekledim bilmiyorum
zaman gecmedi ![]()
Allaha sukur doktor kan da almadi son adet tarihime gore direk alttan muayeneye aldi oyle ogrendik
hatta kese gozuktu bebek yoktu bebek icin 1 1.5 hafta kadar daha bekletti aman… gecmedi gunler ![]()
Simdi onunuzdeki carsamba yine kontrol var ben yine sabirsizca bekliyorum dua ediyorum bebek iyidir umarim diye ![]()
![]()
Gecikmen vrmıydı cnm
Eşim gelsin gtcem cnm bekleyememki
Sabırsızım valla
Günler geçmiyo sanki çok uyusam çok gün geçmiş olcak gbi gelyo insana![]()
İnşallah iyidir cnm iyi düşün iyi olsun![]()
Aminnnn Allah razi olsun ben de senin haberi bekliyorum ![]()
![]()
ben iste sali gunune kadar her gun sabah manyak gibi test yaptim oyalanmak icin ![]()
burda test marktte bile satiliyor
hatta arkadasim sali gunune kadsr dalga gecmisti benle tebrikler bugunde hamilesin diye ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Hatice93 Canım acilden bile giriş yapsan hemen çıkıyor sonuç ya bende öyle öğrenmiştim grip olmuştum acilden giriş yapıp gittim doktor serum takacakti ilaç yazacaktı dedim gebe olabilirim hemen gebelik testide istedi ertesi gün gel dedi ben ertesi gün gitmeden e nabız dan gördüm sonucu pozitifti
![]()
![]()
hergün yeni bi gebelik ohhh
4 senedir evli olup birden hamile oldugumu idrak etmeye calismak zor oldu ![]()
bir de vakit gecmiyordu gercekten ![]()
Bende öyle dedm de eşim ayar oldu sağlık ocağına gideriz özele dedi bide aksine yakınızmda olan hastane 3 ay oldu kan falan almıyo yavaş yavaş taşınıyo
Eee naptiniz simdi peki ![]()
O vakit hiç geçmiyooo![]()
![]()
Eşimi beklyorum gelsin gtcez
Ay hadi inşallah ![]()
![]()
![]()
![]()
saat bile geçmiyoo
Ayyyyy evet ![]()
![]()
Ben dayanamayip uyuyabilirim bacim