Adete 5 gün kala hamilelik

Hemen vermiyo onlarda​:woozy_face:

Hayda :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Gece e nabızla yattım sabah onla kalktım bu saat oldu hala yok gerim gerim gerdi beni

1 Beğeni

Beni soruyorsapn benim 31+4 günlük olduk :palms_up_together::pregnant_woman:t2::two_hearts:

1 Beğeni

Maşallah darısı bizimde başımıza cnm​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Anam sağlık ocağı uzak mı gideydin

1 Beğeni

Testlere göre hamilesin kesin ama işte bu merak insanı öldürüyor :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Yakın ama ben eve uzağım şuan​:face_with_diagonal_mouth::face_with_diagonal_mouth:

1 Beğeni

Hemde nasıl içim içimi kemiriyo

1 Beğeni

Testten evde varsa bir daha denesene canisi :see_no_evil:

2 Beğeni

Yok almam lazım cnm

1 Beğeni

Gerek yok bence hamilesin ama e nabız da açıklanmaması saçma

Onlarla görüşsün onlar bilgi verir hemen ya kapanmadan sistemede atarlar

Ya sağlık ocağını aradım 35 tane sonuç çıkmış beta yok dye bakayım dedi baktı dyoki negatif nasl ya dedm sonra dyoki aaa eski betayms bu bazen böyle olabliyo bazen geç çıkıyo bazen hiç çıkmıyo yarınıda bekle olmadı salı gel tekrar kan alalım dyo büyük ihtimal özele gtcem eşim gelince

2 Beğeni

O nasil bi sağlik ocaği ya tuhaf sen tüpleri belli zamanda yollamiyomusun öyle bişeymi olur

Eskinin tarihini gorebilicek kadar gözü bilgisi yokmuymuş öyle diyo

Negatif dedi ya bütün morallerimi dakkasında alt üst etti

1 Beğeni

Ben hiç saglik ocaginda bu yuzden tahlil vermem acilden verip sonucuma kendim bakarim 2 saatte çikiyo zaten orda

O sitresi çekmeye değmiyor çünkü

Hiç morelini bozma ya acile git yada özel de yaptır için rahat etsin idrar testin benimle aynı

Ben sabah ilk idrar ile bunu yaptım inanmadım gidip kan verdim aynı gün ertesi gün sabah sonuç cikti

2 Beğeni