Adete 5 gün kala hamilelik

Ahh kuzum ahhh sabır ve bennn​:smile::smile:

1 Beğeni

Oyyy oyyyyy hayırlısı bakalım

@Hatice93 Benimde hiç sabrım yok hemen görmek ve hemen cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama mecbur bekliyorum erkenden herşeyi öğrenemem ben daha ultrason fotoğrafını bile görmedim 1 kez ultrason fotoğrafını aldım oda bebek yok zaten kese vardı küçücük bişey doktor tutunmuş dedi o kadar bu ayın 30na tekrar gideceğim inşallah bu sefer gösterir :pray::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşallah cnm valla bekleyemiyo insan benm ikinci olcak 8 yaşında bi kızım var ama hiç böyle belrtilerim olmadı o yüzden hastamı olcam yoksa varmı dye kuruyom kendmi 30 u geçmeden bi tane daha doğurayım dedm stresten doğurcam az kaldı

Bizim bi hastamiz vardi ögrendi ilk gün ne zamn doğum olur demişti kedi gibi keşke 40 gunde doğursaydik dedi​:grin::grin: heyecan tabi farklidir bebek heyecani cok farkli rabbim isteyen herkese versin bunu

2 Beğeni

O baya heyecanmıymış 40 gün :rofl::rofl::rofl: amin inşallah cnm​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Testler pozitif ama insan tam emin olmak istiyor idrar testin benim gibi

1 Beğeni

Bakalım ne çıkcak kan senin ne kadarlık oldu bebiş

1 Beğeni

Ya bazen sağlık ocağında baktırdığınız kan sonucu tahlillere düşmüyor. Hastane ziyaretleri kısmından detaylara girince görebilirsiniz. Bir de ordan bakın ben de çok merak ettim sonucu hadi bekliyoruz :sweat_smile:

1 Beğeni

Kız çıkmadı mı hala​:rofl:

1 Beğeni

Bide ordan bakayım hala çıkmadı:smile::smile:

Yok valla çıkmadı gözüm takılı kaldı e nabızda​:smile::smile:

Ben de heyecanlanmaya basladim simdiye tekrar yeni tahlil vermistin bacim ya :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ordada yokk​:woozy_face::woozy_face:

Hiç deme kuzu ya valla çatladım

1 Beğeni

Gec olsunda guc olmasin acaba e nabzi arama gibi bi sans var mi bi yerleri arayip ogrenme :see_no_evil:

1 Beğeni

Ahhh ahhh olsa yüz defa aramıştım şimdiiii

1 Beğeni

Kani nerde verdiysen orayi ara canim benim onlar sisteme girmezse düşmez

1 Beğeni

Acile felan mi gitseniz acaba :see_no_evil: acilde kan verip ogrenilir mi??

1 Beğeni

Tmm cnm bide arayayım bakalım

1 Beğeni