Ahh kuzum ahhh sabır ve bennn![]()
![]()
Oyyy oyyyyy hayırlısı bakalım
@Hatice93 Benimde hiç sabrım yok hemen görmek ve hemen cinsiyetini öğrenmek istiyorum ama mecbur bekliyorum erkenden herşeyi öğrenemem ben daha ultrason fotoğrafını bile görmedim 1 kez ultrason fotoğrafını aldım oda bebek yok zaten kese vardı küçücük bişey doktor tutunmuş dedi o kadar bu ayın 30na tekrar gideceğim inşallah bu sefer gösterir ![]()
![]()
İnşallah cnm valla bekleyemiyo insan benm ikinci olcak 8 yaşında bi kızım var ama hiç böyle belrtilerim olmadı o yüzden hastamı olcam yoksa varmı dye kuruyom kendmi 30 u geçmeden bi tane daha doğurayım dedm stresten doğurcam az kaldı
Bizim bi hastamiz vardi ögrendi ilk gün ne zamn doğum olur demişti kedi gibi keşke 40 gunde doğursaydik dedi![]()
heyecan tabi farklidir bebek heyecani cok farkli rabbim isteyen herkese versin bunu
O baya heyecanmıymış 40 gün ![]()
![]()
amin inşallah cnm![]()
Testler pozitif ama insan tam emin olmak istiyor idrar testin benim gibi
Bakalım ne çıkcak kan senin ne kadarlık oldu bebiş
Ya bazen sağlık ocağında baktırdığınız kan sonucu tahlillere düşmüyor. Hastane ziyaretleri kısmından detaylara girince görebilirsiniz. Bir de ordan bakın ben de çok merak ettim sonucu hadi bekliyoruz ![]()
Kız çıkmadı mı hala![]()
Bide ordan bakayım hala çıkmadı![]()
![]()
Yok valla çıkmadı gözüm takılı kaldı e nabızda![]()
![]()
Ben de heyecanlanmaya basladim simdiye tekrar yeni tahlil vermistin bacim ya ![]()
![]()
Ordada yokk![]()
![]()
Hiç deme kuzu ya valla çatladım
Gec olsunda guc olmasin acaba e nabzi arama gibi bi sans var mi bi yerleri arayip ogrenme ![]()
Ahhh ahhh olsa yüz defa aramıştım şimdiiii
Kani nerde verdiysen orayi ara canim benim onlar sisteme girmezse düşmez
Acile felan mi gitseniz acaba
acilde kan verip ogrenilir mi??
Tmm cnm bide arayayım bakalım