Adete 5 gün kala hamilelik

Git biraz işlerle ilgilen çıkar o ara

2 Beğeni

Öyle yapayım barii

@Hatice93 Bence hamilesin canım daha çok küçük olduğu için silik göstermiş bende de aynı çıktı çok silikti gidip kan verdiğimde değer 54.53 çıkmıştı adet gününü bekledim daha sonrası gittiğimde 4 haftalık olduğunu öğrendim :blush:

1 Beğeni

Bende 13.60 la öğrendim gebeliğimi 20 gün sonra keseyi gördüm hayirli olsun gebeliğin​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Nasıl ya, hepsi aynı anda çıkar aslında.

3 Beğeni

E nabız uygulamasını indirsene oradan daha iyi anlaşılıyor. Çıktı da sne mi bakamadın acaba. Bakmasın ıfalan bilemedin. Bir ara benim de öyle oldu çıkmış ama açamamışım

1 Beğeni

@Müzeyyen42 yok kuzum o değişiyor bende ilk e nabız dan baktığımda diğer sonuçlar çıkmıştı beta çıkmamıştı sonrasında görmüştüm tam hastane kapısındaydim dedim bakayım bir bir baktım sonuç pozitifti baya yükselmişti beta :smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

İnşaallah cnm ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :blush:

1 Beğeni

Ayyy ne güzel ya sağlıkla al kucağına inşallah cnm​:blush: Rabbim bizede nasip etsin

1 Beğeni

Sürekli bakıyorum yok bi o çıkmamış sanırım tam tamına 35 tane sonuç var o daha yok

1 Beğeni

Beta saatv1 den sonra düşer sisteme

1 Beğeni

Oğleden sonra saat 1 den sonra takip et düşer eger düşmezse kan verdiğin yeri ara sisteme biraksinlar giriş yapmazlarsa düşmez cünkü

2 Beğeni

Merhaba @Hatice93 hoşgeldiniz :cherry_blossom: gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru

1 Beğeni

1 e kadar tutabilrsem kendmi bakmayayım

Tmm cnm teşekkür ederim

Teşekkür ederim cnm amin inşaallah Rabbim hepimize nasip etsin

@Hatice93 Amin kuzum

1 Beğeni

Benm normalde bugün adet olmam lazımdı ama küçükte olsa bi gebelik çıktı daaaa karnım adet olcakmışım gibi hem şiş hem ağrıyo böyle olan varmı aranızda kızlar

:smiley::smiley:tamam gebeliğin var zaten rahat ol sikma kendini sitres yapma tutarsin 2 haftalik ama daha görebilmek içinde çok bekliceksin sabretmen lazim tatlim :grin::grin:

1 Beğeni

O çok normal 8 haftana kadar da hafif adet olcakmişsij gibi agrilar olur

1 Beğeni