Git biraz işlerle ilgilen çıkar o ara
Öyle yapayım barii
@Hatice93 Bence hamilesin canım daha çok küçük olduğu için silik göstermiş bende de aynı çıktı çok silikti gidip kan verdiğimde değer 54.53 çıkmıştı adet gününü bekledim daha sonrası gittiğimde 4 haftalık olduğunu öğrendim
Bende 13.60 la öğrendim gebeliğimi 20 gün sonra keseyi gördüm hayirli olsun gebeliğin
Nasıl ya, hepsi aynı anda çıkar aslında.
E nabız uygulamasını indirsene oradan daha iyi anlaşılıyor. Çıktı da sne mi bakamadın acaba. Bakmasın ıfalan bilemedin. Bir ara benim de öyle oldu çıkmış ama açamamışım
@Müzeyyen42 yok kuzum o değişiyor bende ilk e nabız dan baktığımda diğer sonuçlar çıkmıştı beta çıkmamıştı sonrasında görmüştüm tam hastane kapısındaydim dedim bakayım bir bir baktım sonuç pozitifti baya yükselmişti beta
İnşaallah cnm ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy ne güzel ya sağlıkla al kucağına inşallah cnm Rabbim bizede nasip etsin
Sürekli bakıyorum yok bi o çıkmamış sanırım tam tamına 35 tane sonuç var o daha yok
Beta saatv1 den sonra düşer sisteme
Oğleden sonra saat 1 den sonra takip et düşer eger düşmezse kan verdiğin yeri ara sisteme biraksinlar giriş yapmazlarsa düşmez cünkü
Merhaba @Hatice93 hoşgeldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik yavru
1 e kadar tutabilrsem kendmi bakmayayım
Tmm cnm teşekkür ederim
Teşekkür ederim cnm amin inşaallah Rabbim hepimize nasip etsin
@Hatice93 Amin kuzum
Benm normalde bugün adet olmam lazımdı ama küçükte olsa bi gebelik çıktı daaaa karnım adet olcakmışım gibi hem şiş hem ağrıyo böyle olan varmı aranızda kızlar
tamam gebeliğin var zaten rahat ol sikma kendini sitres yapma tutarsin 2 haftalik ama daha görebilmek içinde çok bekliceksin sabretmen lazim tatlim
O çok normal 8 haftana kadar da hafif adet olcakmişsij gibi agrilar olur