Adete 5 gün kala hamilelik

Hanımlar ben adetime 5 gün kala test yaptım idrarda silik çizgi çıktı kanda 29.99 çıktı şuan adetime 1 gün var göğüslerim ağrıyo karnım şiş adet olcakmışım gibi bir his var böyle bsey yaşayan varmı bu konuda kafam çok karıştı

4 Beğeni

Hamilelik testlerinin sonuçlarını değerlendirirken, birkaç önemli faktörü göz önünde bulundurmak gerekiyor. İdrar testlerinde silik bir çizgi genellikle hamilelik belirtisi olabilir, ancak bu her zaman kesin değildir. Kan testindeki 29.99 değeri, hCG hormonunun seviyesini gösterir ve bu seviye genellikle hamilelikte yükselir.

Ancak, göğüs ağrısı, karın şişliği ve adet olacakmış gibi hissetmek gibi semptomlar hem hamilelikte hem de adet öncesi dönemde görülebilir. Bu belirtiler her kadında farklılık gösterebilir ve her zaman hamilelik anlamına gelmez.

En doğru bilgiyi almak için, adet tarihiniz geçtikten sonra bir hamilelik testi daha yapabilirsiniz. Eğer hala belirsizlik varsa veya semptomlarınız devam ediyorsa, bir sağlık profesyoneli ile görüşmek en iyisi olacaktır. Sağlık profesyoneli, durumunuzu değerlendirecek ve gerekirse ek testler önerecektir.

Unutmayın ki, herkesin vücudu farklıdır ve belirtiler kişiden kişiye değişebilir. Bu yüzden kendi durumunuzu bir sağlık profesyoneline danışarak en doğru şekilde değerlendirmeniz önemlidir.

2 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Bence hamilesiniz, öyle hissettim. Umarım güzel haberi alırsınız. Bence kan verin :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Bana da hamilwsin gibi geldiiii :heart:

2 Beğeni

Hoşbuldum :blush: adete 5 gün kala kan verdim 29.99 çıktı 1-2 haftalık görünüyo şuan ama yine bi kan verin dediler dün yine verdim bakalım sonucun çıkmasını bekliyorum beta HCG yükselecek mi diye

2 Beğeni

İnşallah yaa

2 Beğeni

İnşallah canım gönlüne göre isteyen herkese nasip etsin haber ver bize deeee

1 Beğeni

Ayyy sonucu buraya da yazın olur mu, çok heyecanlandım :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

4 Beğeni

Gebesiniz bence :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Çok heycan yaptırmak da istemem ama benim de böyleydi adetime 2 gün kala yaptığım idrar testim şuan 5 aylığız​:heart:

1 Beğeni

Veririm cnm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

1 Beğeni

Yazarım cnm​:blush:

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

2 Beğeni

Çıkan gebelik testlerinide attım görmüşşünüzdür adet günü gelmeden idrarda çıkmasıda kafamı karıştrdı

2 Beğeni

Yok yok bende merakımdan erkenden yaptım 2 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı döllenme zamanınla alakalı işte beşkide diğer adetin heöen biter bitmez oldu döllenme ondan silik de olsa çıkacak kadar artmıştır. Yine kan testi en doğru sonuç ama benim idrarda böyle çıktığında kanım 12 çıkmıştı daha sonra 3 gün ara ile kan verdim artış oluyor mu diye artış da olsu şükür

1 Beğeni

Benm kanımda dediğim gibi 5 gün kala verdim 29.99 çıktı 2 gün geçti dün tekrar verdim büyük ihtimal yarın çıkar bakalım yükselmişmi

Yarın mı bizim burda akşama çıkıyor ya çok uzunmuş e nabıza düşüyor bak belki çıkmıştır :smile: ben çatlarım yarına kadar

1 Beğeni

Ohooo gün içerisinde belki 100 kez baktım​:smile: yok valla bizim burda öyle ya çıkmak bilmiyo yoğunluktan sanırım

1 Beğeni

Hüüüü :smile: öğrenir öğrenmez hemen yaz :smile::smile::smile: