Adete 5 gün kala hamilelik

Yazarım yazarım​:smile:

1 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :two_hearts:

Bencede gebelik var sizden güzel haberler bekliyoruz o zaman :hugs:

1 Beğeni

İnşallah vardır çok teşekkür ederim :blush: yarın sonuç çıksın yazıcam​:blush::blush:

1 Beğeni

Sabırsızlıkla bekliyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İlki böyleydi

1 Beğeni

Dün berdiğim testte sisteme işlenmiş ama daha sonuç çıkmamış valla bakarken kalbim durcak gbi hssediyom

1 Beğeni

Sağlık ocağında verdiyseniz öğrenirsiniz yarın

1 Beğeni

Evet sağlık ocağına verdim bende yarın çıkar diye düşünüyorum

1 Beğeni

Mecbur yarını bekleyeceğiz biz de :smile:

1 Beğeni

O zaman yarın sabah e-nabız’a da düşer

1 Beğeni

He valla​:smile::smile:

1 Beğeni

Düşer heralde

1 Beğeni

Bende adetime 4 gün kala test yapmıştım pozitif çıkmıştı anında direk koyulasmisti ertesi gün yani adetime 3 gün kala kan verdim 586 çıktı değer en son 2 gün önce 2001 çıkmıştı bu bhcg değeri herkeste değişen bişey galiba benim şuan 4 haftalık bugün küçük ama keseyi gördük… inşallah senin de yarın 2 katına çıkmış olur gebe olduğun belli​:blush: inşallah sağlıklı bir gebelik olur hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız bebislerimizi​:palms_up_together::bouquet::blossom:

1 Beğeni

İnşallah cnm inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin​:pray::pray::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Belli oldu mu :smile::smile:Günaydın :heart:

1 Beğeni

Günaydın canım senden güzel haberler bekliyoruz haydi hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Günaydın cnm​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ya ne kadar önemsemediğim kan varsa çıkmış bi beta yok

2 Beğeni

Günaydın cnm bende bekliyorum hala yok e nabıza bakmaktan şaşı olcam artık

1 Beğeni

Bakma o zaman çıkar hep öyle olur bekleyince çıkmıyor

1 Beğeni

Valla cnm acayip stres oldum sürekli gözüm orda gece 4 e kadar baktım nerdeyse gece o saatte kanmı çıkar git yat işte dmi ama heyecan olunca istemsz takip ediyosun

1 Beğeni