Adete 5 gün kala hamilelik

Bende 4 gün kala öğrenmiştim canım​:palms_up_together::blush:

İyi geceler cnm​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cnm darısı da başımıza​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

@Hatice93 Ayy canım ne yaptın merakta koydun benidee :rofl::rofl: sonuç ne gittin mi

Yok eşini bekliyor bizde sabırsızlıkla bekliyoruz idrar testi pozitif de emin olmak istiyor :hugs::palms_up_together:t3:

Şimdi verdim özelde yarın öğlene çıkar dediiii

:smile::smile:şimdi verdim tekrar kan ilk kanım 29.99 su bugün verdğimde yarın öğlen çıkcakmıs

Ne kadar uzun ya sizin orda bizim çyle olsa çatlardım özele gidip yarım saatte sonuç alıyoruz biz. Devlette de acilde 2 saatte çıkıyor poliklinik de öğleden sonra çıkıyor. Sağlık ocağı da ertesi güne veriyor ne kötü ya nekle bekle

Bizim burası hep böyle çok sinir bozucu

@Hatice93 Hayırlısı olsun canım sıkma kendini düşünmekten bence pozitif testte öyle anlaşılıyor bakalım :pray::pray:

Devlet hastanesinin acilinde 1 saatte çıkıyor sonuç yaa ben delirdim burda meraktan siz nasıl dueuyosunuz

Ama merak edecek bir şey yok ki kız zaten hamile :rofl:

Çıkmıştır o. Nerde kan verdiyseniz oraya gidin

Kız neden özele gidip para verdin. Devlet hastanesinde acile gitsen yarım saat beklesen çıkardı zaten

Abooo tüm yazismaları okurken ayri bir heycanla devam ediyom okumaya sonu boyle olunca sinirlendim benim kan testim 2 saate cikmisti canim özelde sizinki baya bi gec ozel olmasina rahmen hayirlisi olsun insallah vardir yarin yine haber etmeyi unnutmayin​:joy:

Anlamiyorum seni… devlet acile gitsen 2 saat icinde cikiyor kendin e nabizda bakma gelmez oyle. Sen ona o sana bakar… 2 saat somra doktora gittiignde sonuc alirsin

Hayırlısı inşallah cnm​:pray::pray:

Bizim burda çıkmıyo işte sıkıntı orda özeller bile bir gün sonraya atıyo cnm devleti sen düşün

Kan çıksa rahatlıcam kuzum ya

Bende hamile olduğumdan emin olmadan doğurcam heralde stresten evet cnm hepsini bir gönderiyolar geç geliyo