![]()
![]()
Amin inşallah çookk teşekkür ederim canım
İnşallah darısı başımıza doktor banada ayın 4nde gittiğimde bebek görmek için çok erken demişti haftaya gidicem inşallah kalp atisiyla birlikte bizde görmeyi umuyoruz seni görünce heyecanlandim ![]()
![]()
Ben kaç gündür o heyecanı yaşıyorum canım çok iyi anlıyorum seni bugün doktorum bana ona rağmen çok erken gelmişsin sen dedi tabi biz anneler ilk hamile olduğumuzu öğrendiğimiz andan itibaren meraktan duramıyoruz yerimizde ![]()
![]()
Ben 8 inde gittim ilk kontrolde keseyi gördük bugünde hem bebeği hem kalp atışını duyduk çok şükür darısı sana olsun inşallah ![]()
![]()
Yaa banada 3 hafta sonra gel dedi bende seni görünce heyecan yaptım gaza geldim haftaya gidiyim diye
İnşallah yaa
benim son adet tarihim 29 ocakti şu an uygulama 6+4 gösteriyor
Benimde 6 gösteriyor ama doktor 5+5 dedi ben biraz aceleceyim sanırım istiyorsan sende gidebilirsin insan sabredemiyor çünkü canım![]()
Bugün sabah kan testi verdik düşmüş değer çarşamba günü 4544 bugün 4179![]()
bebeğim gidiyo değil mi
Sen kendini uzersen olmaz bu iş güçlü ol bebeğime hiç bişey olamayacak de . Bebeğinin güçlü olabilmesi için önce sen güçlü olmalısın böyle koyuverme kendini canım benim. 11 haftalıkken kaybettim bende ilk gebeligimdi güçlü ol lütfen
Yemin ederim elimde değil nasıl yapacağım onu bile bilmiyorum düşüşe geçerse bebek cansızdır demişti doktor
Bende 5 haftalik hamileyim doktor baktiginda kese gorunmedi kan sonucunda cikti hamile oldugum suan 6 haftalik oldu
Senın neden düştü ? Bende 11 haftalığım Şuan bi tedırgın oldum ![]()
Cokkk dua et Allah isterse o bebek öyle bi tutunurki . Umudunu hiç kaybetme . İnsalah insallah hiç bisey olmaz bebısıne .
Elini karnına koyup Amennerrasulu okursan ya da salavat getirirsen bebeğinin sağlığı için çok iyi geliyormus
Kalp atışlarını da duyarsın inşallah o duygu çok başka bişeymiş ![]()
![]()
![]()
Doktor ondan önce benimkini duyar bence ![]()
Leke geliyordu gittim dedi kesenın yanında kanama var bana düşük önleyici fitil verdi çarşamba kan testi yaptım 4544 bugün yaptım 4178 bugün ku düşük çıksa bebek cansızdır dedi korkuyorum hep ağlayasım geliyor
Teşekkür ederim