Kizlar merhaba burda yeniyim … size bir sorum olucak dunden once doktora gittim ve bes haftalik hamile oldugumu ogrendim. Keseyi gordu doktor ama 2 hafta sonra gel kalp atislari icin dedi siz kacinci haftada duydunuz kalp atislarini . Keseyi gordu bos kese olsa soylerdi degil mi bana endise ediyorum ya beni bir rahatlatin
Insallah canim ya ay bende duyarım endise ettim neden iki hafta sonra gel dedi bana diye sabırsızlanıyorum
Iinsallah canim senin icinde hayirlisi olsun allah kucağımıza almayi nasip etsin insallah bitanem.
Hoşgeldiniz aramıza Gebeliğiniz hayırlı olsun
- haftadan sonra kalp atışları daha net duyulduğu için doktorunuz o tarihi vermiştir. Her iki gebeliğimde de 6. haftada duydum ben
Yaaa tamm ozaman bir nebze de olsa rahatladim
Tamm ozaman canim beklemede kalayim ben
İçinizi ferah tutun
Bende 6 haftalık hamileyim haftaya gel kalp atışına bakalım dedi sıkıntı yok canım bebiş daha çok minnak ondandır
Cok sagolun kizlar gercekten icim rahatladi. kalp atışlarını duyunca yazarım sıze yine
Yolck kesen bile oluşmuş boş değil 6 7 de kalp duyarsın
ben gebeligimi ogrendigimde 49 du bthcg gittim doktora 1 gun sonra tabi tekrar kan aldilar 310 olmustu doktor bakti ne kese vardi ne bebek vardi haftaya gel dedi ben gitmedim bekledim gittigimde hem bebek hem kese hem kalp atisini hepsini gordum 6 hafta+3 gunluk te bekle biraz acele etme bence
Merhaba bende 5.haftadayım karından mı ultrason yaptı doktorunuz benimde randevum Salı günü merak ediyorum
@Sevo35 annelik delilik derler ya hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an bu durum başlıyor gerçekten ama yüreğini ferah tut lütfen herkeste farklılık gösterebiliyor
Daha çok minnak .bnde 6.haftada vajinal ultrason ile kalp atışını duydum ama en net 7.haftada duyduk hayırlı olsun
@Sevo35 Aramıza hoşgeldiniz, gebeliğiniz hayırlı olsun Endişe etmenize gerek yok çoğu kişi 6 , 7. Haftada duyuyor zaten
Evet canim karindan ultrason yapti direk gordu zaten keseyi
Iyi bari ya sizede hayirli olsun kuzum
Evet ya bir an once duymak istiyorum
Ben dün vajinal muayene ile kalp atışlarını 5 hafta 6 günlükken duydum.