Biz 7 . Haftada kalp atışını duymuştuk . 6 yada 7 . Hafta da duyuluyo . En geç 9.hafta dıye bılıyorum .
Aynı durumu yaşamışız . Benımde oyleydı 5. Hafta gıttıgımde keseyı gördü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi . İçini ferah tut Allahın ıznıyle duyarsınız insallah
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
6398di betam . Suan kac bilmiyorum gittiğimde bes haftalik demişti. Cuma gunu gidicem tekrar bakalim
5 haftada bebek gözükmez canım 6-7 haftalarda kalp atışı dinletiliyor içini ferah tut normaldir yani gözükmemesi
Benim beta 5606 çıktı haftya gel kalp atışını dinleyelim dedi ama kaçıncı haftadyım deyince onu şimdi bilemeyiz dedi
Bende yeniyim benimde bebeğim beş haftalık tıpkı senin gibi kafamda böyle sorular geçiyor sürekli endişe ve kaygı içerisindeyim…
Bende ayni sekilde iste bir an once gideydim de icim rahat edeydi . allah kucağımıza almayi nasip etsin canim . Hamileleik psikolojisi sanirim bizimki
@leylacrv
Bana 5 haftalik dedi . 6398 betayla
Aminn Rabbım kucağımızi boş bırakmasın
En son adetin ne zamandı
2 şubattı
Kisiden kisiye degisiyor bu kimisi gec dollenmeden en gec 10 haftaya kadar duydugunu soyleyen var kimisi erken dollenmeden 5 haftanin sonunda duydugunu soyleyen var ama normal sartlarda bebek kalp atisi 6 7 8 haftalikken duyulmasi mumkun o yuzden endiselenmeyin dua edin Allahin izniyle inşallah Rabbim saglikli sekilde kucaginiza almayi nasip etsin
Benimde adet tarihim 2 subatti aynı zamanda hamile kalmışız cnm
Aa hayırlı olsun canım seninde gebeliğin
Amin canim allah razi olsun
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun kucağımıza almak nasip olsun . Benim mide bulantim başladı sende ne gibi değişiklikler var öğrenebilirmiyim
Benimde hafif mide bulantım oluyor. Onun dışında bel ve sırt ağrısı çok çekiyorum arada kasıklarıma kramp şeklinde ağrı giriyor biraz uğunduruyor beni ama yine de sabrediyorum
İlk kontrole henüz gitmedim bugün sağ kasığımda batma oldu sorun yoktur inşallah
Canım 6+3de gördüm tabi boş kese olsa belli ederdi