5hafta gebelik

Bu hafta ve haftaya kalp duyarsın

1 Beğeni

Ayy inşallah duyarım çok istiyorum yarın kontrolüm var :relieved:

O batma bende de oluyor hem sağ da hem solda o da kese oluştuğu içindir

Bugün hem bebeğimi gördüm hem kalp atışlarını duydum çoookk mutluyumm :partying_face: çok şükür 5+5 haftalık olduğumu söyledi doktorum birkaç tahlil verdim yarın sonucu alacağım bakalım neler olacak :relieved::relieved:

1 Beğeni

Benimde 5 haftalık dün kahverengi leke vardı doktora gittim kese var yanında kanama pıhtısı var dedi fitil verdi dün kan ver dedi değerlerine bakalım dedi cuma günü tekrar kan ver dedi yükselme varsa canlıdır bebek dedi korkuyorum ben ya bugünde kırmızı renkte geldi bikaç damla ne yapacağımı bilmiyorum :pleading_face::pleading_face:

Fitil i kullanma derım

Ablam fitil kullandığı an kanaması oldu ve düşük yapmıştı . Etkılemek istemem ama bu durumu söylemeden gecemıcem

Ablamın 2.5 yada 3 haftalık filandı

Peki nasıl yapayım düşük olmasın diye kanama dursun diye verdiler ağızdan mı alayım hap gibi

Onun için tabıkı bısey dıyemem . Ama yaşadığım bı olayı paylaşmak ıstedım . Aynı şey görumcemınde başına gelmıstı . Sadece sana tavsıye edebılecegım şey başka bı doktora daha gorunebılırsın . Ben bunları duyduktan sonra fitilden çok korkuyorum

Allah yardımcın olsun . İnsallah bebegıne sağlıkla kavuşursun . Senın için dua edeceğim :pray:t2:

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Biz ilk 10 haftamızda gitmiştik ozaman öğrenmiştik :slightly_smiling_face:

Canım progestan al

Bugün sağ kasığımda batma var baya canım

Benimde son adet tarihim 1şubat salı günü doktora gittim kese görünüyor ama bebek net değil dedi maşallah kalp atışlarını da duymusunuz bı de ne için kan aldılar özel hastane yemi gittiniz

Alıyorum canım sabah akşam fitil olarak

Allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim :heart::cherries:

Bana da ilk başta bebek görünmüyor demişti bugün göründü canım kızamık ve hepatit için aldılar canım onlarda temiz çıktı çok şükür

Canım o baya oluyordu bende 2 gündür rahatım çok şükür bebek yerleşti ya