5hafta gebelik

Aynen öyle canım benim düşerse sağlıklı olmadığını gösteriyor ilk gebeliginmi canım benim

Boş gebelik tehsisi konmuş du sıkıntı stres yaptım 5 6 defa alttan muyane oldum yolk kesem gorunuodu bir gün banyo yaperken lekem geldi kendi memletimde gorunuyum dıe kendi memlekitime gittim orda doktor bebeği gördü boş gebelik değil dedi tabi kanamalarım başlamıştı bebeği düşürdüm boş gebelik dediler bebeği gördüm doktorlara olan ne inancım kaldı ne biseyim herşeyin en iyisini rabbim bilir ve asla sıkıntı stres yapmayin

1 Beğeni

Aslında 6 haftalık olmuosun tıbben ne zmn hamile kalindigin bilinmediği için son adet tarihin baz alinio normal adet döngüsü gören bir kadınnin yumurtlama günü ayın ortasına denk gelio yani iki hafta geri hesaplamak doğru sonuç 4 haftalık oluo bu yüzden iki hafta sonra gitmen bebgini gorebilmen için yeterli olacaktır sağlıkla kucağına almak nasip olsun :cherry_blossom::two_hearts:

1 Beğeni

Üzüldüm çok ama :cry:belkı bekledıgın gıbı olmıcak Allahtan umut kesilmez . Hiç ummadığın anda bıseyler oluverır .

Kizlar benim de suan 5 haftalik ve ilk ultrasyonum 26 mart ozamana kadar 6 haftayi buluyor sanirim ama kasiklarimda az az agri var bu normal mi ?

1 Beğeni

Evet normal . İlk zamanlar kaşık ağrıları oluyo . Ama yınede doktoruna soylersın

1 Beğeni

Cok heyecanliyim zaman gecmiyor 26 sina daha cok var

1 Beğeni

Bende kalp atışı için gıttıgımde 15 gün sonra gel demıstı 15 gün 15 yıl gıbı gelmıstı bana . Çok ıyı anlıyorum seni

Kacinci haftanda kalp atisini duydun

5.haftada gıtmıstım bana 2 hafta sonra gel dedi . 7. Haftada duyduk . Ama 6. Haftada da duyan çok kişi var

Anladim.bilmiyorum ben de uygulamanin yalancisiyim suan 5 hafta 5 gun gosteriyor 26 sinda 6 haftaliga girmis oluyorum coktan inşallah her ikisinide duyar rahatlarim.

1 Beğeni

Bence büyük ihtimal 6. Haftada duyarsın

Ama benim tup bebek tedavisi ile oldu. Umarim hafta hesaplamasini dogru yapiyorumdur

Hmm anladım . Genelde uygulama doğru söylüyor

Boş gebelik miş bebek yok ilaç verdi kullanacam düşecek :pleading_face:

2 oğlum var 3. Gebelikti

@Sencerturgut şuan ne desem bilemedim :slightly_frowning_face: ama Rabbim evlatlarınızın canına sağlık versin onları size bağışlasın, sizin de canınız sağ olsun, Allah hayırlı vakitte tekrar nasip eder inşaAllah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Yaaa çok üzüldümmm​:cry:seni çok ıyı anlıyorum bende kimyasal gebelık gecırmıstım . Sankı bütün dünyam yıkılmıştı . Sonra düşündüm belki benim hayır bıldıgımde şer vardı vardır Allahın bı bıldıgı dedım kaderime razı geldim . 2.ay tekrar hamıle kaldım . Allah’a inan ona sığın emın ol en güzeli olacak .

1 Beğeni

İnş :palms_up_together:inş

1 Beğeni

İnşallah inşallah