4+2 bel ağrısı, kimler 4 haftalık?

Evet ya gerçekten öyle

Bence kan verin insan sabırsız oluyor çünkü yarın sağlık ocağına gidin sabah derim

rica ederim canim Rabbim sag salim kucaklarimiza almak nasip etsinn​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ayy yok ya erkenden veriyorum hep negatif :joy::joy:geri üzülüyorum gerçekten

1 Beğeni

Sizinde hayirli olsun çok teşekkür ederim çok yakın günlerimiz gelişmelerinizi yazarken beni de etiketleyin postlara :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Herşey Allah’tan, biraz bekleyin o zaman bir bakmışsınız pozitifi gormussunuz falan çok güzel bir duygu

Ama hiç böyle ağrı yaşamamıştim ilk defa bu ay oldu kasıklarımda ağrı felan bel ağrısı desen çok felaket hala ağrıyor bilemiyorum yaa

Tamam canım

1 Beğeni

Evet inşallah hayırlısı bakalım

1 Beğeni

canim benim 2 gun gecmisti eczaneden 2 tane test aldim birisi 120 tl erken gebelik testi biriside 50 tl normal gebelik testi aldigimda saat ogleden sonra 4 gibiydi merak ya normal testi yaptim eve gidince 6 gibi negatif cikti sabaha erken gebelik testini biraktim ilk idrarla sabah onu yaptim pozitif cikti sen 1 tane bugun erken gebelik testi al va sabah ilk idrarla o testi yap dogru sonucu alirsin

1 Beğeni

Varsa da bii 10 güne kadar öğrenirim herlade inşallah

1 Beğeni

Aayyy dolu evde stok yaptım artık eşim kızıyor yapiyon yaooyonn uzuluyonn diye

Ama sabah yaparım kesin az önce yaptım negatif çıktı sabah deneyim bide

Zeynep hanıma ben katılıyorum, Nagihan hanım siz eşinize bakmayın erkeklerin bizim psikolojimizi anlamayı beklemeyin o benim dediğim testi de alabilirsiniz

1 Beğeni

erken gebelik testini yap ama normal olan testi degil

Tamam canım

Evet gerçekten öyle ama eşim benden daha çok istekli çok seviyor bebekleri artık bir yılı aştık evlilik olarak düşünmüyor değiliz oda istiyor ama olmayınca olmuyor

1 yılı gectiyseniz ama hastaneye gitmenizi öneririm

Gittik canım sorun yok çok şükür ama benim tiroid değerim yüksekti düşmüyordu bu ay yarı yarıya indi düştü doktor yavaş yavaş düşünülebilirsinn dedi zaten yüksek olduğu için olmuyormuş bebek o yüzden olmuyor diye düşünüyorum ben artık ama bujdns sonra umarım en kısa zamanda olur

1 Beğeni

1 yıl geçti ama rahat surda 8 9 aydır bebek düşünüyoruz ondan önce korunmustum