Bir erken gebelik testi var trendyoldan yorumları okuyup almıştım, ben kan verdim pozitifi görünce hemen onu denedim, orda da çift çizgi çıktı yorumlarında da iyi demişlerdi bende de dogru çıkti…sonra tamamen emin oldum kendimce
Bende de iki çeşit erken gebelik testi var ama çıkmıyor olmadığı için çıkmıyor herlade
Prodoctor bide lqick mi ne öyle bişey var
Çok teşekkür ederim gerçekten içim daha çok rahat etti şuan doktorda sakınca görmüyorsa yapılabilir durum onu gerektiriyorsa elbette herşey bebiş için
2 buçuk haftalikten yaptığın testi atar mısın bii
Aldığım markaya baktım şimdi ismi AVOX, 5 tanesi 108 lira …
rica ederim canim zaten 1 kez en fazla 2 kez bakar alttan 2.ye bile gerek kalmaz ilk hamileliginden keseden emin olmak icin bakar 2.de ultrasonda gozukur zaten rahat ol baktir canim 10 cm bile anca giriyor ince bisey agizda tutuyorlar icine girmiyor canim emin ol
Ekledim ama yönetici onayı bekliyor ilk test 4 Mart’ta kanda beta 52 çıktı doktor 2-5 demişti 3 de olabilir çok önemli değil
Yok çizgiye bakmak için dedim ne kadar belirgin oluyor o haftada diye
Kimisi çok silik kimisi çok belirgin ya
Zeynep hanım gönülden teşekkür ederim gerçekten ben çok pinpirikli bir insanım Nagihan hanım o da isteyerek zaten yapmıştık ya bilinçli öyle olunca herşeyi de zaten hamileliğe yoruyorsun, benimde idrarda sabah silikti akşam ki yaptigim netti…ilk kanda çıkınca zaten idrarda evde vardı merakımdan yapmıştım ama gerçekten doğru çıktı o da çok şükür
Net belirgindi benim Nagihan hanım
ne güzel darısı bize
İnşallah Allah’ım en yakın zamanda nasip etsin ovulasyon uygulamasini takip edip arkadaşım hamile kalmıştı onun tavsiyesi ile uygulamayi indirip günlere sadık kaldık…ovulasyon uygulamasini denemenizi tavsiye ederim ama
Bu ay benimde aşırı belim ağrıyor hiç böyle ağrı yaşamamıştim bide yumurtlama döneminde Ağrı yaşadım kasiklarimda normal de fark etmem bile şu gün yumurtlama günüm diye zaten ağrım sızım da olmaz o dönemde bende dedim acaba var mı bu ay oldu mu diye
Test yaptınız mı siz
Evet negatif çıktı ama adetimin ilk günü 20 Şubat daha erken gibi geldi bana test yapmak için az önce yaptım negatif yada az karnına mi daha iyi oluyor
Bekleyin bence de siz her beden farklidir buna çok inanıyorum
20 gün felan geçti işte diğer adetimden bir hafta felan var uygulamaya adetin ilk tarihini giriyorsun 2+5 diyor şuan
Aramızda 2 gün var canim bnde 11 subatta hamile kaldım 3 haftalıkken 1600 cikti beta hcg hayirlı olsun canımın