4+2 bel ağrısı, kimler 4 haftalık?

Merhaba anne adayları, belim dünden beri çok ağrıyor, sizinde çok yakından bildiği gibi insan bilmediği şeyden korkar ilk hamilelik olduğu için herşey sanki sorun teşkil ediyor gibi beyin algılıyor…Beta değerim şuan 800, 4+2 de normal midir bu değer doktor evet dedi ama aynı haftalık olanlar da durum nedir, bu süreçte kese 2 mm vs oluyor vajinal muayene de görülür mü bu?

Kese görülmez daha çok küçük bel ağrısı normal bebeğiniz rahminize yerleşme yapıyor bu dönemde hafif leke tarzında kanamaniz olabilir kal atışını ve keseyi 6 haftadan sonra görüyorlar

2 Beğeni

Çok tatlısınız herkese cevap veriyorsunuz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz teşekkür ederim

Bence bu haftada vajinal muane yaptırmani tavsiye etmem daha bebek küçük düşük riski artırır derler baktınız 7 8 haftalarda görünmez ise o zaman baktırmani tavsiye ederim ama 4 haftalık erken çok erken

Yaa teşekkür ederim o sizin tatlıliginiz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

1 Beğeni

Aslında vajinal muayene konusunu başka bir gönderi de sormuştum, çok fazla kişi sorun olmaz bizde baktirdik vajinadan vs yazmıştı doktorda zarar veren birşey değil diyor

Yaa ben yanıltmak istemem ama ben burda bir kaç bayanın mesajlarını okumuştum vajinal muane yaptırmayın düşük riski artıyor felan diye zaten şuan doktor sizden böyle bişey istemez görmez de zaten keseyi bostan yere bakmış olur 6. Haftada felan görür keseyi ondan sonra kalp atışı duyarsın

1 Beğeni

Kaç gün gecikmeyle öğrendin bebeğini

Herkes kendi yaşadığı tercubeyi aktarıyor işte burda doktor faktörü ve kişinin bedeni devreye giriyor, özellikle kilolu kişilere daha çok vajinadan bakılıyor diye biliyorum burda da bir kaç kilolu arkadaş bunu onaylamıştı

Kilolu musunuz peki siz

1 Beğeni

Ben çocuk 2.5 haftalıkken öğrendim kan ve erken gebelik testi sayesinde…adetim şuan 1 gün gecikti aslında dün adet olmam gerekiyordu ama olmadı ve bel ağrım var sadece …

2 buçuk haftalıkken öğrenmeniz mümkün değil son adet tarihiniz kaç

Hayır değilim orda demek istediğim herkesin bedeni ve hamileliği farklı geçiyor demek istedim genel olarak kilolular vajinadan bakılıyormus dediğim gibi burda yorumlar da okudum ben bunla ilgili

9 Şubat’tı :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:evet doktorda şaşırdı beta 50 çıkmıştı ilk baktığımda şuan 800 civarı bu hafta daha çok katlanır

1 Beğeni

Zaten adetten sonra yumurtlama dönemi geliyor bir haftaya kadar bebek tutundu desek 15 günü buluyor yerleşmesi ilginç iki buçuk haftalık bebeği öğrenmeniz çok şaşırdım

1 Beğeni

Aynen doktorda şaşırdı yaptirdigimda sadece yorgunluk ve uyku hali vardı

merhaba canim 2 haftalikken alttan muayene oldum ve hicbir riski yok acikca ve cok ozur diliyerek sizi aydinlatma adina bu örnegi veriyorum esinle suan cinsel iliskiye girmiyormusun?emin olki onun boyutu kadar bile o alet girmiyor bundan emin ol rahat ol rahatlikla baktirabilirsin canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben bile aklıma düştü adetim geceli iki buçuk hafta oldu bir hafta kadar zaman var yapıyım dedim negatif çıktı sizinki iyi çıkmış idrar testinde​:joy:helal olsun

Ya çok teşekkür ederim evet doktor arkadaşım var o da aynısını söyledi ve o da çok az kısmı giriyor, penis daha uzun vs demişti çok teşekkür ederim…

1 Beğeni

evet canim hic bir riski yok ve bebek ilk haftalarda alltan kamerayla kese daha guzel gozukuyor