İnsallah Allah en kısa zamanda nasip eder, denemekten vazgeçmeyin o zaman birde ilişkiden sonra hemen kalkmayın yatin sırt üstü yarım saat
Ayy sağol canım Allah razı olsun arkadaşım evet öyle de deniyorum bakalım rabbim bilir ne zaman vereceğini biz ne kadar istesek boş
Bende şimdi 7. Haftamın son günündeyim yarın inşallah yeni haftaya başlicaz. Bende sizin gibi çok erken hissettim bence buna erken döllenme diyorlar. Adetime bir hafta kala kadık ağrıları çok arttı göğüs ağrısı falan sağlık ocağına gittim daha kaydım bile yoktu çok uzun hikaye neyse orayı atlıyorum Dr dedi kaç gün gecikmen var böyle kala kaldım. Meğersem günün geçmese yapmıyorlar bende çok uzak ve bir daha cesaret edip gelemem dedim kendi kendime 3-4 gün geçti dedim kayıt dilekçe falan derken günüm geldi ve gel dediği gün de gittim kanlar alınmış bitti dedi yarın gel deli olacam hemen eczaneye gidip erken testi aldım eve gelir gelmez yaptım anında iki çizgi oluştu ilki çok koyuydu ikincisi biraz açıktı. Diğer gün çok erken gittim ama daha adet günüme var doktora dedim ben testi yaptım ve pozitif çıktı dedi iyi o zaman bütün tahlilleri yaptıralım yoksa hamilelik yokken test yapmadan şüphe için geliyorlar ve sadece hamilelik için tahlil yapıyoruz hamileyse sonra diğer tahliller için çağırıyoruz gerek yok bunlara test yapın öyle gelin dedi. Çok yazdım biliyorum ama şunun altınıda çizmek istiyorum ilk tahlilde sağlık ocağına git gel yapmak istemeyen önce test yapsın çünkü şayet hamile çıkmazsa hamilelik tahlili dışında yapılan tahliller çok pahalı olduğu için aile hekimine caza yazılıyormuş
Ooo bunu hiç duymamıştım ben hastanede doktora şüpheleniyorum betaya bakabailir misiniz deyince baktı bende de yorgunluk ve uyku hali coktu kendimce zaten beklediğim için hemen olabilir diye düşündüm…işte her beden farklı gerçekten kimi hiç belirti vermiyor kimi hemen veriyor… hayırlısıyla kucağınıza alın insallah
Yaaa ceza şeysini yeni duydum ama benim gününe bie hafta kadar felan var dediğim gibi uygulmaya ilk gün adeti girince 2+5 gösteriyor çıkmaz diye düşünüyorum erken gibi geliyor bana evet kasik ağrım var yumurtlama döneminden sonra aşırı belime ağrı çöktü böyle ağrı yaşamamıştim hiç gece yatınca ve yürürken gerçekten belim perişan bende bu haftayı geçirip test vereyim diyordum
@Cansu.adem canssuuu gellll
Siz bu haftayı geçirip öyle verin bence de ister istemez insan kafaya takıyor çünkü
Bide göğüslerim sis gibi eşim diyor ki büyümüş 85 takıyorum şuan 90 taksam olur yani
Evet demi
Benim geçen ay 13 14 gün gecikmem oldu dedim ki aha kesin var çünkü hiç bu kadar gecikme yaşamadım düzenli olur adetim ama hergun test hergun test doktora gittim sıfır çıktı o günden sonra kafaya takmıyorum zaten iki gün sonra adet olmuştum şimdi de aynıyım takmıyorum artık hiç ama böyle belirtiler de çıkınca insan acaba mi diyor
Bi şey diyim mi unutkanlık varsa kesin hamilesin yok böyle bir şey inanamıyorum kendime kime ne yazmışım kime yanıt vermişim Allah’ım kafam karma karışık delirecem
Ahahahaa çok doğru
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Normal canım adet döneminde yaşadığın ağrılar, kasık ve bel ağrıları her an adet olacakmış gibi bebeğin yerleş esi ve rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş
Merhaba Vücut kendini bebeğe hazırlıyor, ondan ağrıyor. Bolca uzanın
Geldim geldimmm ne kaçırdım ya ben
Çok şey
Hamile msiin canım
Ohoooo konu yoruma kapandı nerdeyse sen geldin sende çok erken hissetmiştin gebeliği tecrübelerini paylaş diye şey etmiştim ama akşam oldu
Ayyy ne belirtilerin vardı benim çok belim ağrıyor kasik ağrım da oldu reglim bitti ilişki felan oldu yumurtlama döneminden sonra kasigim ağrıdı kaç gün hala da belim çok ağrıyor bide göğüslerim sis gibi
Şuan uygulmaya adetimin ilk gününi girince 2+5 diyor son adet tarihim 20 Şubat