38+3 sesleniyorum

Bende öyle olmuyor ama bi saat bile ayakta kalsam ayak altlarım aşırı yanıyor ve ağrıyor morlaşıyor . Benim bugün galiba nişanım geldi ama tam anlayamadım o mudur değil midir diye

Nasıl oldu canım sümüksü kıvamında birşeymi? Bu arada kaç hafta oldun bence artık normal yani nişan geldiyse doğum saatler sonrada olabilir günler sonrada

Kız seninle günü gününe aynıyım evet sümüğümsü akışkan bişeydi ama sancım yok

Ay gerçekten mi? 38+4 üm sende öylesin o zaman Haziran 17 doğum yazmış bakalm ama hayırlısı. Peki rengi nasılda yani biraz bulanık oluyor diyolar kahve rengi kırmızı yada oembe gibi bişey nişan gelmesi sende durum nasıl şimdi? Bide yerleştimi doğum kanalına?

Ebeme attım akıntıdır dedi nişan değilmiş seninle aynıyız benim de 17 Haziran gözüküyor bak foto attım sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah

Bakın doğum nezamn gelir kimse bilemez bebek bugün gelmek isterse yok bebeğim 17 Haziran da mi gel der karnın sert uyumakta zorluk çekiyor San ve lekemen varsa adet sancısı gibi vuruyor sa bunlar dikkat et bide çatal muanen normal doğum uygun değilse sezeryanla doğum olur oyuzden bence başka bir hastaneye gidip baktır

Ayy​:face_holding_back_tears: aynı gündeyiz bakalm hayırlısı bende de akıntılar arttı bide aşağıya doğru baskı yapıyor acaba doöum kanalınamı yerleşiyor pek anlamadım bugün kontrolüm var inşAllah hayırlısı sağlıkla vaktinde kucağımıza alalm Rabbim ne zaman kısmet ederse. Hurma ve ananas suyu deniyorum bide yürüyüş Allahın izniyle 39 da geçerse egzersizlere başlıycam gelsin diyee

Beni de haberdar et bakalım ne diyor benim de kontrolüm çarşamba günüdür sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Ay bugün doktor geç gelicek canım yarına gidicem inşAllah içim içimi yicek acaba bebiş nasıl diye :rofl:bi banamı son haftalar garip geliyor 8 ayına kadar nasıl ayda bikere gittim hala şaşırıyorum şimdi 1 gün bile bekleyemiyorum

Ben de yarına aldım randevumu bakalım ne diyecek benim aşırı iştahsızlık halsizliğim var bişey yiyemiyorum ve hiç halim yok kolumu bile kaldıramıyorum o yüzden yarın gideceğim

Doğumdan önce bağırsaklar mide falan kendini boşaltıyormuş acaba doğrumu bilmiyorum bende öyle internette etrafımda falan duydum dün gecede benim midem kalktı biraz ama bugün sabah normaldi ishal gibi bi durum yaşadım her an panik​:joy: dedim acaba yoksa ondanmı doğum yakınmı diye Allah biliyor gerçekten hiç ummadığımız yerde kısmet oluyor bakalım hayırlısı yeterki sağ salim kucağımıza alalm

Bende hiç nişan gelmedi 40+3te gece hafif karın ağrıları sabahına da az bi su gelmesiyle hastaneye gittim, doğum başlamıştı

Merhaba durumlar nasıl sizde gittiniz mi doktora

Doğuma sayila kala eşyalar hazır mı hastane çıkışı felan

Evet gittim çok şükür :joy:doktorda dedi sen daha doğmadınmı bende oturmuş bekliyorum bakalım ne zaman gelicek artık her türlü yolu deniycem doğumum başlasın. Szide durumlar nasıl?

Sen normal bekliyorsun galiba bu sate kadar açılman yoksa ister istemez seni sezeryana alirlar

Allah biliyor ne olacağını 39 haftada açılma yoksa sezeryana alırlar diye birşey yok dün doktordan geldim çünki, yani 41 e kadar bekliyorlar bir anda da açılma olabiliyor su ve ya nişan gelir yada sancı olur doğum başlar herşey Allahın izniyledir. Kendimiz hiçbirşeye karar veremeyiz kısmet olunca olcak.

Çok saçma bnce kuzum tam 40 kadar bekle ama sana çatı muanesi yaptılar mı peki bizim burda çatı muanesi yaparlar nst bakarlar bebek iriyse fazla bekletmezler hemn alırlar sezeryanla doğum a çok saçma bir sistem sizin ora demek anne ve bebeğin sağlığına pek önemli değil gibi geliyor