Ay Valla nst falanda yok
bizi baya başlarından ediyorlar ama yok kilo falan sorunu olmadı çatı muayeneside yapılmıyor sancı falan olursa öyle yapıyorlar bakıyorlar alttan doğura bilirmiyim diye olmazsa zaten sezeryan alıyorlar sistemimiz çok kötü gerçekten. Zaten iri bebek olsaydı çoktan sezeryanla alırlardı o konuda endişe yok 4+ kilo üzerini almıyorlarmış normal doğuma
Ben gittim bugün de vajinal muayene yaptılar 1 cm açıklığım varmış eve gelene kadar lekelenmelerim başladı benim de doktorum 2 bu gece de doğurabilirsin 2 haftaya kadar da vaktin var dedi aşırı bi korku sardı beni en çok kesi ve Dikişlerşn olacak dedi doktor ondan korkuyorum ![]()
![]()
Aa açıklığın nasıl olmuş canım ne yaptın anlat bende yapayım bari, doğurmak istiyorum artık
merak etme kendini korkutma sağlıkla gelsin inşAllah eğer çatın darsa yani doğuramazsan mecbur gidersin sezeryana ama kendini her zaman normal için hazırla
Daha önce muayene yaptılar çatın normal doğuma uygun denildi ama doğum anında herşey olabilir denildi squat çek yürüyüş yap ve kaldırımda aksak yürüyüş yap ben bunları yaptım doktor bugün dedi bebeğin baya inmiş az önce nişanem de geldi içinde kan da vardı yaklaştıkça korkuyorum dua edin bana ![]()
Tabiki dualarım seninle canım merak etme
inşəəAllah iyi olucak sakın stres yapma iyi düşün normal doğuma odaklan egzersizleri yap rahatca doğurabilesin diye
Sen bnce o ülkeyi terk et bacım bn hayata yapamam orda
Son haftalarda eşler arasında yakınlaşma olması lazım araştırın görün doğumu kolaylaştırır
Eşim yanmda yok canm yoksa çoktan denemiştm. Ya aslında ülkemiz daha yeni yeni adam oluyo gibi eskiden hiç detaylı falanda yoktu parası olan ultrasona giderdi
Ne yazdın
Yazmıştım ki bizim ülke nin de devlet hastaneleri çok kötü muamele yapıyorlar biz sırf güzel muamele görelim diye para döküp özele gidiyoruz
Allah razı olsun canım sen nasıl oldun benim dün geceden beri düzensiz sancılarım oluyor adet öncesi ağrılar gibi
Amin Ecmain hiç canım gittim doktora az önce eve geldim çatı muayenesi yaptı dedi daha 40 a kadar yolu var öyle senin nişanınmı geldi yoksa müayene yaptıkları içinmi lekelenme oldu?
Evet muayene sonrası lekelenme ve nişan gibi bişi geldi
Herhalde nişanınız değilmiş muayeneden dolayı olmuştur fazla stres yapmayın Rabbim hepimizin doğumunu kolaylaştırsın sağlıkla kucağımıza alalım. Açılma başlamışmı tam olarak yoksa daha beklemenizimi söyledi?
İhmal etme arkadaş biri bugün doğum yaptı 4cm açıklık olmasına rağmen sezeryana almışlar iyi çok şükür şimdi
Suyum gitti yatışımı yaptılar dua et bana dua edin
Şuan hastanedemisin peki ne durumda sin
Dualarım seninle canım bizi merakta bırakma ![]()
inşAllah sağ salim kucağına alırsın Rabbim kolaylıklar nasip eylesin
Sancı çektim 5-6 saat ve açılmam 2 gündür hep 1 cm de kaldı hiç olmadı giderek te sancılarım şiddetlendi ama açılma olmadığından sezeryana alındım çok zordu sürecim ama sonu güzel bebeğimi kucağıma aldım fakat sütüm gelmiyor şuan
Ya maşAllah sağlıkla kucağınıza almışsınız![]()
lohusalığınızda hayırlı olsun. İnşAllah sütünüz gelir fazla düşünüp stres yapmayın daha çok etkiler masaj yapmayı deneyin bide meme ucunuzu hafif sıkmayı sağım yapar gibi belki işe yarar![]()