38+3 sesleniyorum

Bana yakın olup doğum bekleyenler toplaşalım:) ne durumdasınız normal doğum düşünenler? Heycan ve korku karışık sardı beni

Korkulacak bişe yok Allah dua edin yeter normal de olsa sezeryanda olsa bebekler için katlanıyoruz biz kadınlar çok güçlü bir anneyz Allah bize bu güzel kutsal görevi vermiş yani

Ben ilk kızım normal doğum yaptım 5 sezeryan doğum yaptim şimdi 7 ci çocuk ve 6 ci sezeryan doğum olacak Allah’ın izniyle inşallah sağ salim kucağıma alayım bebegimi başka bişe istemem

37+5 im bende normal doğum düşünüyorum Valla her an tetikteyim canım 37 geçtiğinden böyle panik durumdayım​:joy: bakalm hayırlısı inşAllah sağ salim alalm kucağımıza

3ten sonra sezeryan riskli diyorlar ama Maşallah size. Peki sizce hangisi daha zor normal doğum mu sezeryan mi? İkisini yaşamış biri olarak :smiling_face:

Cok yakınmışız bakalım önce hangimiz doğurur

Siz ne düşünüyorsunuz :smiling_face:

Bugün kontrole gittim hoca karar ver sezeryan mı normal doğum mu diye inanın hayatımda bana sorulan en zor soruydu cevapsız bırakıp eve geldim

Banada aynısını sordu bende cevapsız kaldım. Dayanamazsam sezeryana döneriz dedim oda tamam dedi bakalım normali bi denemeyi düşünüyorum

Kişiden kişiye değişir kuzum