Doğum süreciniz nasıl geçti çok zorlandınız mı ben dikiş vs oluşabilecek yırtıklardan çok korkuyorum
En iyisini yapmışsınız normal iyidir zaten sezeryan kolay bir seçim gibi gözüksede biraz iyileşme süreci uzun oluyor. Rabbim herkese kolaylıklar nasip eylesin
Yaa lütfen biraz süreci detaylı anlatırmısınız? Kaç saat sürdü sancı mesela? Önerirmisiniz normal doğumu
38+4te su an
Ben gittiğimde 1 cm acikligim ve kendi sancilarim vardı gündüz 2 de doğumhaneye yatışım oldu sancilar başta iyi idare ediliyordu , çok az suni sanciyla desteklediler akşam 7 gibi sancılarım şiddetlrnmeye başladı o kısmı zordu 9 gibi açıklığım 6 cm oldu o zaman epidural anestezi yaptılar devlet Hastanesi’nde birde, epiduralden sonra sancı hissetmedim doğum başladı 22:41de doğdu kızım tam, epidural olsa da ikinmanizi engellemiyor o baskı hissi oluyor sadece sancı hissetmedim kolay değildi ama katlanilmayacak birşey de değildi, bana kesi de yapildi uyusturulup onu ve dikişi çok hissetmedim hemde rahim agzini dikmelerine rağmen, kendinize güvenin İnşallah doğuma engel bir durumunuz olmaz kolaylıkla dogurursunuz çünkü çok kolay toparlaniliyor çok şükür ![]()
Ay hadi İnşallah dediğiniz gibi olur. Teşekkürler bilgilendirme için
Merhaba ne durumdasınız doğurdunuz mu acaba ses çıkmıyor sizden ![]()
Merhaba yok daha doğurmadım canım öyle gün sayıyoruz Valla son 11 gün kaldı sende durumlar nasıl![]()
![]()
Aynen son 11 gün sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah ![]()
![]()
Tarih olarak ne zamana dediler canım Haziranın kaçı? İnşAllah sağlıkla gelirler birazcık daha sabr
spor falan yapıyor musun yürüyüş merdiven inip çıkma bunları? Bide hurma ananas falan
Yok hiçbirini yapamıyorum sadece bazı günler yarım saatlik yürüyorum yemek falan hiç yiyemiyorum iştahım sıfır o yüzden çok yorgun ve halsiz oluyorum hiçbirşey yapamıyorum çarşamba günü yine kontrolüm var bakalım nolcak peki ya siz
Normal doğum istersen 41.haftaya kadar da bekleyebiliriz dediler
Benimde Salı günü kontrolüm var bakalım nolcak yürüyüş yaptım şimdi egzersizlerede başlıycam 39 geçeyim yemek konusunda bende çok yiyemiyorum yerim yok zaten inşAllah kendi zamanında gelir sağlıkla suni sancıya falan ihtiyaç kalmadan Rabbim kolaylaştırsln hepimizinkini
Amiin inşallah yaaa sen kaç kg aldın hamileliğin boyunca
Aynı hisleri bn 6 ay çektim vala yeni yeni kendime geliyorum
20+ bide ben zayıfken hamile kaldım 42 kilo falandım şimdi baya aldım bide ödem var ayaklarımda ve yüzümde oda gider herhalde bakalm hayırlısı sen kaç aldın canm?
Ben 69 kg ile hamile kaldım ilk aylar sürekli mide bulantısı iştahsızlık yaşadığım için 7-8 kg vererek 61 E düştüm sonra tekrar almaya başladım son 2 aydır hiç kilo alamadım 67 de kalmışım
Kilon iyi çok şükür merak etme yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun Allahın izniyle sağ salimde kucağımıza alalm. Ben ilk başlar hiç fark etmedim kiloyu aldım mı yoksa kilomu verdim anlamadım.2 ci trimestere geçtiğimde artk almıştm Şu son 7+ aymdan sonrada ödem başladı. Yani ayaklarım yüzüm falan şişti halada öyle bakalm geçer herhalde
Benim karnım dışında başka farklı bölgelerim şişmedi hiç hep sabit kaldım ama bende ödem var mı yok mu bilmiyorum
Bende baya ellerim ayağım ve yüzüm şişti başka yerimde ödem olmadı çok şükür gceleri artıyodu ayaklarm sızıldıyor sanki balon olmuş tuvalete kalkınca hiss ediyorum bu durumu genelde gündüzleri olmaz en çok geceleri artar bide üzerine bastırdığımda hemencik bembeyaz oluyor sonra kendine geliyor o zaman anlıyorum şişmiş diye