Allah oğlunuzu size bağışlasın inşaallah küvözden çıktığı günleri de görün bu kadar hamile insanın mübarek günlerde ettiği duaları kabul eder Rabbim inşaallah gönlünü ferah tut kardeşim sağlıkla huzurla birlikte yaşayacağınız günler göreceksiniz emin ol Allah’ın izniyle ![]()
![]()
![]()
Bebeğiniz 27 haftalık mı doğdu damla hanım.kac gram doğdu
Çıkacak, çok güçlüdür bebekler ![]()
![]()
Annesi onu sabırla bekliyor o da adının layığıyla sabırla savaşıyor. Çok az kaldı kavuşmaniza inanıyorum sağlıkla ve kısa sürede kucağına alır da kavuşursunuz inşallah birbirinize ![]()
Çok geçmiş olsun. İkinizde sağlıklısiniz çok şükür. Yakın zamanda da kucağında evinize döneceksiniz inşallah. Çok güçlüsunuz
bizimde 24.hafta erken doğum riski yüksek hayırlısı olur diyorum rabbime güveniyorum güzel düşünelim güzel olsun![]()
26+2 doğdu 1050 gram doğdu 825 Gr kadar düştü çok şükür Allah’ıma şuan 1235 gram oldu maşallah ![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah canım inşallah bol bol dua edelim çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah eve geldiği günü de haber ederim ![]()
![]()
Aaahhhh hemde nasıl bekliyorum bir bilsen
koşa koşa hastaneye gidiyorum göreceğim 5 10 dakikayı iple çekiyorum çok başka çok ![]()
inşallah canım inşallah![]()
Hepimiz iyi olucaz inşallah rabbim hayirlisini versin hepimiz için, hayırsız ise hayirliya cevirsin inşallah sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun canım
dualarım seninle ve bebeğinle ![]()
Sohbeti daha yeni gördüm bebeğiniz hayırlı olsun savaşçı bir bebek olacak çok şükür ki hayatta ve kilo da almış. Arkadaşlar ne güzel dua etmis bebeğiniz günden güne iyi olacak inşallah Allah size bağışlasın dualarınızı kabul etsin
Çok sağolun gerçekten tam bir savaşçı ismini tam anlamıyla taşıyor, Aminnnn inşallah
dualarınızı eksik etmeyin ![]()
![]()
@Damla canım bebişin durumu nasıl, nasıl oldunux
Merhaba şuan nasılsınız bebis iyidir inşallah şuan bende aynı durumu yaşıyorum 27+3 haftamızdayız kasılmalar yüzünden Dr gittim alttan muayene yaptı ve rahimde yumuşama ve açıklık var biraz dedi erken gelir diye çok endişeliyim erken doğumu engelleyici iğne verdi hergun vuruluyorum
Selam canım, 64 gün falan oldu kuvezdeydi cok şükür Allah’ıma anne Bebek bakım odasına aldılar bizi birbirimizin uyumlarına bakıyorlar, bebişimin kansızlığı var göz muayenesi var onu gözlemliyorlar. Henüz hastaneden çıkmadık ama çok şükür ki yanında kalıyorum beraberiz. Sağ salim sağlıkla evede gideriz inşallah ![]()
Şuana kadar gayet iyiyiz çok şükür ki hala hastanedeyim ama çok şükür ki artık yan yanayız, evet çok zor bir durum bu 2 ay nasıl geçti yaşayana sormak lazım elbetteki ama sonuç her ne olursa olsun erkende gelse sakın ümidini umudunu yitirme iyi olacak iyi olacak iyi olacak iyileşecek benimle olacak diye diye Hergun yoğun bakıma gittim herşey çok güzel olacak Allah’ın iziniyle 26+2 ile gelen kendi küçük savaşı büyük bir mucizem ile birlikteyim , rabbim seninde sağlıkla zamanında kucagina almayı nasip etsin inşallah
Gerçekten çok çok sevindim Rabbim sağlıkla evinize dönmenizi nasıp etsin inşallah çok şükür
Amiiiiiin inşallah canım ![]()
Çok şükür çok sevindim iyi olmanıza amin inşallah erken doğum tehlikesi olanlara umut oldunuz ![]()
Kilosu ciğeri iyi mi Hiç bir makinaya bağlı değil dimi