Kızlar nolur dua edin benim ve bebeğim için. Sancı ile hastaneye yattım 5 cm açıklık varmış ve açıklık böyle giderse sezeryana alacaklar perinatoloji bölümünde yatışımı verdilerr çok korkuyorum. Çocuğum yaşayabilir mi bilmiyorum çok kötüyüm çok.
yaaaaa kiyamam sana eee nasil olcak simdi doktorun kesin bi karari varmi
bebegin kac kilo ve suyun yada kanaman oldumu
1 kilo henüz suyum yada kanama olmadı çok şükür ki , geceden beri 5 cm açıkla bekliyorum eğer ilerlerse sezeryana alacakmış
Allh senin bebeğini sana bagışlasın inşallh sezeryan olursa da küvesde kalır ama inşallh rabb’im zamanında kucağına almayı nasip etsin bize haber ver
İnşallh ilerlemez
Aminnn inşallah bu mübarek ramazan günü bol bol dua edin kim bu mesajı gördüyse nolursunuz sizlerin duasına ihtiyacım var
Cok gecmis olsun.benim yegenimde 27 haftalik 900 grm dogdu .2.5 ay kuvezde kaldi .masallah suan cok yaramaz hateketli akilli zeki bi vocuk ana sinifina basladi.icini ferah tut allah ne dediyse o.kafani sakin tut dua et.insallah hic bitlr sey olmayacak dogarsa bile kuvezde sikintisisz cikar diye hep dusun
Canım benim bende bundan 26 yıl önce 6 ay 10 günlük yani 26 haftalık, 1 kilo 300 Gr. Olarak doğmuşum ve sadece 1 hafta kuvözde kalmışım. Hiç üzme kendini inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini kötü dusunme
Nasıl güzel haberler inşallah benimde böyle güzel haberler ile sizlere dönüş yaparım dua edin benim için bebeğim için olur mu
Ohhhh masallah rabbim banada böyle güzel haber ile dönmeyi nasip etsin dua edin benim için
Allah yardımcınız olsun. Sakin kalmaya çalışın ne kadar yapabilirseniz bebeği de etkilemesin stres… Ne güzel arkadaşlarımız yazmışlar güzel güzel kendi yaşadıklarını vs o yüzden güzel düşünelim güzel olsun. Mübarek gün her şey sağlıcakla olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz
Şuan doğum ağrıları çekiyorum Rabbim sana bağışlasın yavrunu. İnşallah
Allah size de kolaylık versin sağlıcakla kolaylıkla amin
Rabbim yardımcınız olsun yiyecek ekmeği varsa dünyada rabbim her türlü yaşatır sana bağışlar yavrunu bu mübarek ayın hürmetine dualarımızda olacaksın bizi de haberdar et kendine çok dikkat et moralini düşürmemeye çalış oda çok önemli
Sizleri seviyorum kız kardeşlerim Allah hrpiminizden razı olsun inşallah güzel haberler ile gelirim inşallah
Nasıl oldunuz Rabbim yardım etsin inşallah sağ salim kucağına alırsın
Allah im bu mübarek ayın hürmetine seni de bebeğini de korusun inşaALLAH, her türlü zorluğa karsi kolayliklar nasip eylesin , Allahumme amin sakin kalip Allah’a güven, O(c.c.) neylerse güzel eyler, elbet yatdim edecektir
@Damla Rabbim evladınızı size bağışlasın bir sıkıntı olmayacaktır Allahın izniyle, dualarımız sizinle
Rabbim evladınızı size bagıslasın yar ve yardımcınız olsun. İns acılma devam etmez Rabbim sizi ve bebeginizi korusun. Bu haftalarda dogupta kuvozden cıkan cok bebek hikayeleri okumustum. İns hersey iyi olacak olumlu dusunun her zaman.