Tüylerim diken diken oldu okurken çok şükür Rabbime. Sağ sağlim evinize gitmeyi de nasip etsin Allah’ım
@Mevylinn okumalısın
Hayır çok şükür ki hiç makinaya baglanmadik kuvöz içi oksijenle devam ettik ![]()
![]()
kilosu 1950 olduk çok şükür ![]()
Amiiinnn canım amin ![]()
Bebeğin için çok mutlu oldum. Allah’ım inşallah sizi bir daha ayırmasın.
Maleseff bende şuan sizinle aynı durumdayım. 25+6 olduk bugün ve dünden beri doğum bekleniyor. Rahim tamamen açılmış serklajlı olduğum için sadece dikişim tutuyormuş. Şu an 1 saat mı 1 gün mü daha kalacak belli değil. Bebeklerim her an gelebilir. Doğumdan sonraki süreç ile ilgili bilgi verebilir misin nasıl geçtiği ile ilgili. Bebeğini benim yerime de öpüp kokla lütfen… ![]()
Maşallah çok sevindim inşallah hastaneden çıktığınız gün de olur ![]()
Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sana korkma endişelenme demeyeceğim çünkü insanın elinde olan birşey değil insanız ve bebeklerimiz için endişeleniyoruz. Birde benim tüp bebekti onlarca denemeye rağmen çok şükür bir evladım oldu benim endişelerim korkularım kaygılarım çarpı bin beşyüzdü. Ama doğum yaptıktan sonra bebeğimi görmeye gittiğimde ne bir kaygı kaldı ne bir korku. Hiç bir zaman ya şöyle olursa ya böyle olursa demedim. Hep iyi olacak dedim ümidimi umudumu kaybetmedim çünkü bebeklerimiz bizi onkadar iyi hissediyorki. Bizler kuvöz başında endişelendigimizde korktuğumuzda bir daha ki görüş gününe kadar o hislerle kalmış oluyor o yüzden bence şuandan başla hersey çok iyi olacak üzülme burada çok insan ile tanıştım 24 haftalık bebekler 25 haftalık ikiz bebekler hepsi çok şükür iyiler sadece çetrefilli bir yol bunu bil yorucu ama sonu güzel. Sağ salim kucağınw al inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun ![]()
Ayyy inşallah inşallah ![]()
Aminnnnnn çok teşekkür ederim ![]()
Canımm Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin evladını korusun
Geçmiş olsun canım sanada bebisinede inşallah tez zamanda sagliklq hastaneden çıkarsınız![]()
![]()
Canım benim nasılsın kızlar nasıl seni çok merak ettik duamız seninle
Canımlar
dualarınız için Allah razı olsun
biz çok şükür eve geldik birlikte bol nol vakit geçiriyoruz. Sağlık durumumuz iyi çok şükür ki, bir tek devamlı burun tıkanıklığı yaşıyoruz her iki beslenmede bir açsamda serum fizyolojikle yinede tıkanıyor biraz o bizi zorluyor nefes almakta zorlandıkca çıldırıyor. Premature bebek olduğu için haftanın 2 3 günü hastanedeyiz bu 2 yaşına kadar boyoe devam edecek kontrol altında olması herşeyden önemli . Çok şükür yaa vallahi Cok şükür . 5 sene tüp bebek serüveni 6 aylık erken doğum 70 günlük yoğun bakım serüveni derken bu günümüze çok şükür
umudunuzu asla yitirmeyin kızlarım her ne olursa olsun umudunuzu asla yitirmeyin
sizleri çok seviyorum Allahım hepimizin evlatlarını sağlıkla bize bağışlasın ![]()
![]()
@Sevalll oku canım seruvenimi baştan sona erken dogum olursa korkma mucizelere inan 26 haftalık doğum yaptım ve şuan mucizem ile aynı yatakta bakışıyoruz evde bir tek ben sesimi tanıyor duyunca heyecanlanıyor gözlerini kocaman açıyor sesimi duyunca, sende sağlıkla alacaksın ![]()
Insallah saglikli olur cok korkuyorum benimde ilk uc aylar da kanamam olmustu simdi birden bire tekrar olunca elimde degil cok korkuyorum hastaneye yattik ne olacak nasil olur bilmiyorim nolur bol.bol dua edermisiniz
Dualarım senin ve bebeğin ile ![]()