26 haftalık 5 cm açıklık var

Çok geçmiş olsun. Allah bebeğinize güç size sabır versin. İnşallah tez zamanda kavuşup eve gidersiniz :palms_up_together: Aynı haftada doğum yapan akrabam var şimdi oğlu zehir gibi maşallah :smiling_face: siz de bebeğiniz de iyi olacaksınız :blush:

1 Beğeni

@Damla :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: ne zaman istersen yazabilirsin iyi hissettirebiliyorsak ne mutlu :hugs: aminnn Allahım sağlık sıhhat versin tez vakitte hayırlısıyla kavuşmanız nasip olsun :palms_up_together:t2::purple_heart:

2 Beğeni

En kısa sürede sağlıkla kavuşun birbirinize. :heart:

1 Beğeni

Rabbim sizi saglıcakla kavustursun ins cok iyi olacak Allah kolaylık versin guzel haberlerinizi bekliyoruz​:palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah herşey güzel olacak :pray:t2::smiling_face_with_tear: sezeryan ağrılarım çok olmaya başladı kızlar sütüm de 3 4 damla kadar geliyor :pleading_face:

2 Beğeni

1gün girmiyorum neler oluyo neyse ikinizde sağ salim kurtulmuşsunuz

1 Beğeni

Geçecek inşallah canım benim sütun de yavaş yavaş gelir üzme kendini stres yapma

1 Beğeni

İnşallah geçecek :pray:t3: bebbegim iyi olsun da inşallah :smiling_face_with_tear:

@Damla Rabbim bebeğini saglicakla kucağına almayi nasip eylesin inşaALLAH, sen icini ferah tut Rabbim büyük, küçük doganlar daha cabuk serpiliyor Allah in izni ile​:relieved: ben de cok küçük dogmusum ama simdi görsen boylu bosluyum :grinning::face_with_hand_over_mouth: dua edelim sütün de gelsin gerisi hallolacak sakin bunaltma kendini, Allah’a sığın O her seye Kâdir​:palms_up_together::palms_up_together:

3 Beğeni

Çok sağol canım bol bol duanda olalım :heart: ben bugün taburcu oldum darısı evladıma inşallah :cherry_blossom:

7 Beğeni

Duamız seninle bebekle sağlıkla evine dönsün inşallah canım

1 Beğeni

Rabbim evladini hayirlisyla kucagina almayi nasp etsin ins bende 26+0 hamileyim 2 gun once asiri derece adet sancisi gibi sancim oldu ama gitmedim doktora kanama yada su olmadigi icin benimde erken dogum riskim var siz nasil anladiniz dogum sancisi oldugunu bende korkuyorum

1 Beğeni

Sminnwmin inşallah :pray:t3: Şiddetli bel ağrısı sonrası kasık ağrısı ve her kasılmada agrida kasıkta top gibi toparlanan bir bebek, dayanılmaz ağrın varsa ve tekrarlanıyorsa hastaneye git derim

1 Beğeni

Ah Damlacım kızım da 26 haftalıkken kanamam gelmişti ama ne kanama öyle böyle değil kurban kesmiş gibi bacağımda tek nokta dahi tenim görünmüyordu kandan. O günlere gittim geldim o kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim bebeğim şimdi kocaman kız oldu doktorların yaşaması mucize dediği bebeğim bugün 7 yaşına geldi de abla olacak kardeşleri için gün sayıyor. Umarım senin bebeğin de senin mucizen olur. Sen moralini yüksek tut biliyorum ki çok zor ama bebeklerimiz o minicik bedenlerine rağmen öyle güçlüler ki. Bugünleri anı olarak bırakıp bebeğine sarılacağın günlere kavuşursun inşallah bir an önde. Dualarım sizinle. :heart::heart::heart:

2 Beğeni

Öyle mi :smiling_face_with_tear: çok şükür ki Rabbim sana bağışlamış :heart: hikayen bana umut oldu​:pray:t2: inşallah bende oğlumu sağ salim sağlıkla kucağıma alıp bugünleri anı olarak bırakabilirim bol bol dualarını bekliyorum :smiling_face_with_tear::heart:

1 Beğeni

@Damla cnm nasılsınız, bu gece dualarımdaydın Rabbim sizi tez vakitte kavustur evinize saglıcakla donmeyi nasip etsin inşallah​:palms_up_together: Bebiş nasıl ins iyi haberler vardır :palms_up_together:

1 Beğeni

İnşallah bebeğinizden güzel haberler vardır .Hayata tutunmuştur .Rabbim sağ salim evinize getirmeyi nasip eder inşallah bizleri de habersiz bırakmayın.:palms_up_together::two_hearts: @Damla

1 Beğeni

@Damla Şimdi nasılsınız ? Merak ettim sizi :cherry_blossom:

1 Beğeni

İyiyim çok şükür toparlamaya çalışıyorum :pray:t3: bebişim de çok şükür teyzoşu şuan iyi durumda ama çok küçük :smiling_face_with_tear: bir iyi oluyor bir kötü oluyor, doktor bunlar olabilcek şeyler olduğundan bahsediyor yani premature bebek olduğu için arkanı dönünce ne olucagi belli olmaz diye umutlandirmiyor. Ama çok şükür yaşıyor sağlığı yerinde yanımda olmasa da biliyorum ki orada kavuşacağımız günü bekliyor. Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin sağ salim hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah evladıma ve kavusabilelim inşallah :pray:t3::heart::heart:

1 Beğeni

Bebişim iyi oldukça bende iyi oluyorum :pray:t3: dua edin daha iyi olsun :smiling_face_with_tear: dün ilk defa ellerimle tüm vücuduna dokundum eşsiz birşey. Kuvözden sağ salim çıkacağı günü iple çekiyorum :pray:t3::heart:

2 Beğeni