Rabbim sagsalim kucagina aldirsin insallah dualarimiz seninle
Selam kızlar dün normal doğum sancısı ile başlayan serüven bugün sezeryan ile bitti. Ben iyiyim çok şükür. Bebeğim kuveze alındı. Henüz görmedim nolur onun için dua edin sağlıklı olsun uzun ömürlü olsun. Duygu karmaşası içindeyim bugünlerime çok şükür
Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallahgeçmiş olsun gözünüz aydın
Rabbim şu mübarek günler hürmetine seni ve bebegini birbirinize bağışlasın inşallah sağ salim kuvezden çıktıgi günü görün
@Damla geçmiş olsun aminnn
Allahım evladınızı size bağışlasın sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin
Güçlü ol annesi bebisin çok güçlü çünkü beraber evinize gideceksiniz rabbimin izni ile
Çok sağolun kızlarım inşallah sağ salim kavusurum bebeğimle
senelerce bekledim ben onu emeklerimin karşılığı olsun inşallah
kuzum gecmis olsun allah sana bagislasin melegimizi kac kilo dogdu su an icin saglik durumu nedir
Çok sağol canım 1 kilo doğdu . Ben henüz göremedim bebeğimi çok erken olduğu için iyi yada köyü birşey demiyorlar yarın gidicem görmeye süt istiyorlsr benden böyleli geçiyor işte
Geçmiş olsun canim benim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sen güçlü bir annesin oda sen gibi güçlü bir bebek duamız seninle
sütün geliyormu bari kuzum
@Damla çok geçmiş olsun canım benim Allah şafi ismi ile şifa versin inşallah dualarımız seninle birlikte Rabbim büyük elhamdülillah
Rabbim bebeğini sağ Salim sana bağışlasın inşallah dualar ımız seninle
Rabbim yar ve yardımcın olsun yoldaşın olsun bebeğine sana çok dua ediyoruz inşallah çok iyi olacaksiniz
Damlacım 5 sene önce 22/23 haftalıkken acıkma var diye serklaj oldum ve o ay iki kere oldum yani bana hemen doğum denmedi daha sonra 27 haftaya geldik doktor bana ciğer geliştirici iğne vurdu neolır neolmaz erken doğar diye daha sonra benden senin gibi sıvı gelmeye basladı ped verdiler amniyo sıvısı olup olmamasına bakmaları için ve 1 hafta serunim ve antibiyotik aldım ve sınrası kramplar ve sancıyla hastaneye yatışım oldu göz altına alındım ve o gece doğum oldu acil ve oğlum doğdu yaşamayabilir 12 gün cok önemli dediler ve 780 gr minicik bir bebek doğdu hergün pozitif düşündüm sabırşa bekledim 60 gün küvezde kaldı suan 5 yaşında maşallahımız var çok şükür…şuan 2. Hamileyim 19 haftalık be doktorum 15 günde bir kontrole çağırıyor tedbir için serklajı bence sormalısın…
Sütüm geliyor ama cok çok az. Zamanla inşallah açılır
Hepiniz kiz kardeşim oldunuz iyi ki varsınız beni yanlız birakmiyorsunuz bebeğimi gördüm cokkk minnacık inşallah sağ salim büyür ve kavuşuruz
Gözün aydın çok şükür çok sevindim herşey çok güzel olacak. Sütünde bol bol artacak bebeğinde güzelce büyüyecek kucaklaşacağınız günlerde gelecek inşallah. yeter ki sen inan dinlen şimdi güzelce
allah bebegini sana bagişlasin hersey guzel olucak sabret ve dua et
Çok çok geçmiş olsun rabbim yar yardımcın olsun inşallah rabbim sana bağışlasın yavrunu miniği