Kaç hafta lık
Aklına kötü şeyler getirme ne düşünürsen o gerçek olur bu çocukt açılma geri gitmeye başladı duracak… durmasada Allahın izniyle hiç bişi olmayacak… sağ salim alacaksın kucağına seni avutmak için söylemiyorum gerçekten düşüncem bu yönde içini ferah tut Allaha bırak o ömür biçti ki sana geldi. O en iyisini bilir ama biraz huzur bulmaya çalış LÜTFEN doğurmayacağın varsada doğurcaksın böyle düşüncelerle
25+6 yarın 26 haftalık olacak inşallah
İnşallah herşey çok güzel olacak inşallah
Allah yardımcınız olsun
Cok sevindim canım ins hersey yolunda gidecek Suan son durum ne servise aldılar mı? Mubarek gunde dualarımız sizinle
Çok şükür sancılarım durdu servisede aldılar ama tehlike geçmiş değil gözetim altında olucam ilaçlar iğneler devam ediyor inşallah herşey çok güzel olcak dualarınızı eksik etmeyin
Cok sukur cok sevindim bundan sonra da hep guzel haberler alın insallah. Mumkun oldugunca sakin olun stres yapmamaya calısın Allahın izniyle bu gunleri atlatacak miniginize kavusacaksınız
İnşallah canım çok çok sağol duanda kalayım
Gözünaydın canım gerekirse doğuma kadar yat sakın kalkma önemli olan bebeğin de senin de sağlığın sağlıcakla kucağına al bebeğini
Rabbim yar ve yardımcınız olsun bak Çok şükür iyi olmuşsun ama kendini çok çok dikkat etmen gerekiyor
Çok şükür ki kızlar çok sağolun iyi ki varsınız Allah razı olsun yatışa devam edicem hastanede bebeğim iyi olsun inşallah bunada çok şükür
Canım ara sıra girip bir şey yazdın mı diye okuyorum, çok sevindim inşallah tüm tehlike hemencecik geçer
İnşallah zamanında gelir sağ salim bir şekilde 2 saattir yine bel ağrısı ve kasıkta bebek sanki top oluyor kasıyor gibi bir ağrı girip girip çıkıyor inşallah en azından bir kaç hafta daha dayanır
Düşünce gücü çok önemli… Beynini rahat tut düşüncelerini sustur…bebeğinin sağlığına odaklan panikleme…acabamı ki falanmıki filanmıki derken stres yapıyosun bebeğinin iyiliği için yapma
Zamanında sağlıkla gelsin inşallah duam seninle güzel haberler alacaksın inşallah kendine dikkat et
Geceden beri doğum sancısı yasadım tekrar 5 cm açıklığa geri dönmüş devam ederse acil sezeryan dua edin kızlar eğer alinirsam kolay geçsin bebeğim yaşasın
yaaa kiyamam allah yardimcin olsun insallah geri duzelir
@Damla hayırlısı olsun Rabbim evladınızı size bağışlasın dualarımız sizinle
Yaa tüm mesajları şuan okudum senin için eminim ki çok stresli bir durum ki insan kendinden önce bebeğine birşey olmasın istiyor ama inşaAllah olmayacak benim ablamda 26. Haftasında doğum yapmıştı bebişimiz 900 gr dı 600 gr düştü 2 2 buçuk ay küvezde kaldı şimdi ise kreşe gidiyor maşaAllah pek de akıllı sakin bir çocuk bazı çocuklar dünyaya erken gelmek istiyorlar sanırım ama iyi düşün iyi olsun Rabbim seni bebeğine bebeğini de sana bağışlasın hayırlısıyla sağlıcakla koyaylıkla alırsın kucağına inşaAllah