Öncelikle sakin ol evet çok zor ama bebeğin stresten çok etkileniyor bunu düşün. Bizler de dua ederiz. Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok daha erken doğan ve yaşayan cocuklar var. Karamsar olma sakın. Onlar çok güçlü. Sana bir öneride bulunmak isterim. Instagram’da incicandemir var bu alanda kitapları var ve bebeği de ileri derece prematüre annesi. Mutlaka dönüş yapacaktır. Kendisi ile iletişime gecmeni tavsiye ederim sonuna kadar. Rabbim ikinize de sağlık versin
Rabbim büyük korkmayin dua edin allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllah
Hepiniz çok sağolun dünden beri 5 cm açıklık yerini koruyor artış göstermedi . Fitiiler serumlar ciğer geliştirici iğneler vuruyorlar ilaçlar sancımı durdurdu ama heran herşey olabilir diye yemek içmek yasagim var inşallah sağ salim kucağıma alayım sağlıkla bunu o kadar çok istiyorum ki , senelerdir bunun hayalini kuruyorum tüp bebekliyim aynı zamanda inşallah herşey çok güzel olur
İnşallah sağ salim kucağına alırısın bebişi
@Damla inşallah çok güzel olacak güzel düşünelim Rabbim seni ve bebeğini korusun sağlıcakla kalın ikinizde
Rabb’im güzel günlerde hayrlsyla kucagına almayı nasip etsin inşallah nerdesin şuan hastanede mi nasil oldun cnm
Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı haberlerin olsun inşallah canım benim
Allah razı olsun hepinizden dualarınızi eksik etmeyin hala doğumhanedeyim ama çok şükür ki sancılarımı kestiler ilaçlarla , bu sabah gelip alt muayene yaptılar tüm doktorlar birbirlerine bakıp 5 cm olan açıklık 3 cm’e inmiş böyle giderse servise alabilirlermis bunlara çok şükür inşallah sağ slaim kucağıma alırım inşallah herşey çok iyi ilerler , ayağı kalkmak yasak oturmak yasak sadece yatmam gerekmiş öyle yapıyorum bende, yani hiç değilse diyorum 30a kadar dayanabilse bi 4 hafta daha kalabilse en kotu ihtimali ile zaten tüm geliştirici ilaclari da yapıldı
Bak rabb’im dualarımızı kabul etti elhamdülillah çok şükür sağlıklı bir şekilde ev’ine geçersin inşallh canım Allh büyüktür içini ferah tut kuran ac dinle oku allh senin yanındadır
Rabbim ne büyük…konuya şimdi denk geldim açılması olanın açılmasının geri döndüğünü ilkkez duydum. Bebeğin adrenalin seven bi çocuk olacak gibi nedersin daha gelmeden muhteşem hikayesi başladı doğuma kadar yaşadığın son stres olur inş Allahın izniyle sağ salim alırsın kucağına inşaallah ara ara yaz durumunu konuyu geç gördüm ama merak ederim artık dualarımızdasın
@Damla Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Ahh kızlar çok şükür ki eve göndermem dedi çünkü sonuçta acilman var dedi servise alıp burda kalırsın dedi çok büyük haftalar bekleyemez bebeğin küçük doğar ama kaç haftaya kadar dayanıp gelir bilemem dedi, tabi ki buna da çok şükür şimdi su örneği alındı benden sızıntı olabilir belki diye kontrol amaçlı inşallah oda yerli yerindedir inşallah sağ salim alayım inşallah seneleedir emek emek uğraştığım bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilirim inşallah
Rabbim sana bagışlasın inşallh imtihandan geçiyosun sabret Rabbim imtihanımızı kolaylaştır zorlaştırma Allah’ım seni ve çocuğunu korusun inşallah ama sen de bu süreçte üzülme kafana takma ki çabuk cıkasın stres yapma allh yar ve yardımcın olsun
@Damla aminnn
Korkmayın Allah’a tevekkül edin dua edin herşey yoluna girecektir inşallah Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah
Haklısınız inanın öyle yapıyorum ne verirse Rabbimden , ama işte anne yüreği hepimiz gibi isterim ki evladımı bize bağışlasın kanamam geldi kızlar muayene ettiklerinde normal dediler ama korktum ben çünkü hamileliğim boyunca çok kez kanama ile karşılaştım artık kan görünce çok huzursuz oluyorum
Stres yaptın ondandır yapma bak açılmada geri dönmeye başlamış bebeğini hissederek gününün tadını çıkarmaya bak
Allah bu ramazan ayından yardımcın olsun canım iyi misin şimfi
Çok şükür 3 cm hâlâ koruyor kendini heri dönmedi ama çok uğraştılar alttan test aldılar suyumun sızıntısı için test pozitif çıktı gelen sızıntı suyummus o kontrolü yaparken kanamaya yol açtı doktorkar normal dedi ama sanırım bu sıpa yerinde durmayacak yani ki dilerim inşallah bir kaç hafta daha durur yada gelirse inşallah hayırlısı ile yaşar sağlıkla.